Herná tanečná konzola
Ahojte, kopirujem spravu od manzela, asi je uz z nas na nervy 🙂
Poradte nam prosim ohladom hernej konzoly.
Hladame taku, ktora ma pohybove hry, tanecne, zumba atd... a ovladanie ako kinect na xboxe. Treba nam deti utancovat.
Dakujem
PS4 ma takú možnosť, ale teraz si neviem ako sa to volá v rýchlosti :D my sme cez to hrávali napríklad bowling
PS4 s kamerou stojí za prd... Zle chytá ľudí, deti skoro vôbec. Oproti Xbox nula bodov. Hra Just dance aspoň...
@lenkadenisa do kelu, to fakt? To bude dcera sklamana :( Prave kvoli just dance ju chceme
Nad DDR si neuvazovala? Nie je to tancovamie ale skor taka ta podlozka so sipkami
Ale neviem odporucit... Vzdy som o tom snivala ale nikdy som to nezadovazila
@kitycat áno uvažujeme nad vselicim moznym, alepotrebovali by sme konkretnu skusenost 🙂
@vikusjk tak to si dobre pocvičíte nervy 😔 ja som ledva zohnala kameru a nanič, oproti xboxu veľmi slabé
máme kinet na xboxe 360 a keď sme prešli na xbox one, starý sme si nechali práve kvôli kinetu, skúste sa poohliadnuť po staršom x boxe
Ako ste sa nakoniec rozhodli s konzolou ? Ja riesim pre dceru to iste, ma rada tanec a chcela xbox ale kinect sa uz nerobi. Rozmyslam na Nintendo switch, tam ja just dance hra.
@tomasi123
Pozriem si na nete... nintendo switch...este som len zaciatocnik .....tiez sme rozmyslali nad tanecnym kobercom
My mame x box s kinectom - už ho nevyrábajú, ale skúste to pozrieť na bazare, alebo tak nejak podobne .. dcérka na ňom frci celu zimu /samozrejme rámci možnosti - namiesto rozprávky tancovacka 😂/ NONSTOP … mame aj ine hry - asi 5 pohybových - ine ani nehráme na x boxe- za mna odporúčam
@andy03 dobry den.myslite taketo nieco ? https://www.prokonzole.cz/xonep/xone-kinect-sen...
@pieksamaki ani presne to.. len si dajte pozor- ku x box-one-s potrebujete k tomu ešte aj adaptér .. vyzistite si to, lebo ja som ešte mesiac potom naháňala ten adaptér 🙈
@andy03 toto je asi starsi model
https://pc.bazos.sk/inzerat/131777237/kinect-na...

@matovicova poznam len x-box s kinectom a playko s kamerou, my mame PS4 a objednala som kameru, ale je dost problem ju zohnat, tak som zvedava, ci pride. Dcera chce Just Dance, malo by to fungovat (dufam 😅)