icon

Hľadám pevnú guľôčkovú dráhu pre syna

chovanovah
4. jan 2022

Ahojte maminky, prosím vás o radu, tie ktoré máte doma guľôčkovú drahú pre vaše ratolesti, ktorá je pevná a nerozpadne sa pri každom buchnutí?? Kúpila som synovi umelohmotnú dráhu a je to katastrofa, stále sa rozpadá a skladanie je dosť náročné. Ďakujem za odpoveď.

mauduska
4. jan 2022

ak myslíme to isté, tak gravitrax je super. ale to je teda pre väčšie deti..

oliali
4. jan 2022

@chovanovah ak mate nejake lego duplo kocky doma tak draha “hubelino” je kompatibilna na to je to take masivne plastove ako duplo 🤷‍♀️

catlyn
4. jan 2022

Ahoj, mame tuto a u deti velka spokojnost: https://www.playpolis.at/vtech/marble-rush-rock...

luulinkaa
4. jan 2022

My mame treehorse a je super, len je drahšia

chovanovah
autor
6. jan 2022

@luul ďakujem veľmi za odpoveď, pokukám

maciatkolulu
6. jan 2022

@chovanovah pre menšie deti haba

chovanovah
autor
6. jan 2022

@catlyn ahoj, myslíš je pre 3 ročného chlapčeka je ok? Objednala by som túto. Ďakujem za odpoveď.

catlyn
8. jan 2022

@chovanovah ahoj, u mna sa s tym od vianoc hraju dvoj a skoro sestrocny. Pre 3 rocneho super. Podla mna aj cena je dobra a zodpoveda kvalite. Ja teraz idem este starsiemu dokupit k tomu tuto.

chovanovah
autor
9. jan 2022

@catlyn ahoj, ďakujem veľmi pekne za radu. Má veľmi dobré recenzie na zahraničných stránkach. Objednala som ju cez amazon. Potom napíšem, ako som spokojná. Pekný deň

catlyn
9. jan 2022

@chovanovah neni zato, verim, ze syna potesi.

chovanovah
autor
25. jan 2022

@catlyn Ahoj, dráha prišla, je úžasná, super je, že má tri úrovne od ľahkej po náročnejšiu. Ďakujem ešte raz 👍

catlyn
25. jan 2022

@chovanovah No super som na Vas myslela, ze ako ste spokojna. Tak sa tesim, ze som dobre poradila 🙂