Hračky od Vtech
Ahojte, pozeram nejaku vyucbovu hracku pre malu. Co som pozerala na zahranicnych strankach, velmi oblubene je napr. v tech. Mate niektora skusenosti s v-tech storio alebo nintendo ds my virtual tutor? Alebo mate nieco podobne dobre? Dakujem za vase nazory a skusenosti.
Dakujem za dobry tip 🙂 Potesim sa aj referencii po odskusani.
Moja mala ma velmi rada citanie a kreslenie. Bude mat 4 roky. Tak som na vazkach co vybrat. Ma velmi rada aj anj, ale kedze nie som prebornik, tak preto zvazujem aj nieco taketo. S cim sa sama vie na chvilku zahrat a zaroven ju to aj nieco nauci. Samozrejme s tym nechcem riesit kazdy den. Zatial ani za PC nesedela, nevie s nim narabat a rada by som to trochu oddialila. Najskor nieco taketo a potom snad aj PC. Pozerala som aj croco pero, no to je strasne drahe. A uvadzaju sice do 12 rokov, ale nalejme si cisteho vina, ktore uz 7 rocne dieta sa bude hrat s perom, ked v skole robia na PC? Hold nova doba, tak sa treba prisposobit.
@anda123, nemám croco pero, ale také Disney úlohy s perom (neviem názov). Hanka to dostala na 3 narodeniny, ale treaz ju to už vôbec nebaví.
Ja sa PC nebránim, skôr či neskôr sa k nemu dostane a zase si myslínm, že keď je na ňom pod mojim dohľadom, lepšie akoby to neskôr skúšala sama 😉 . Pozerá tam rozprávky, hraje hry (disney junior.tv). Počítač vie sama zapnúť i korektne vypnúť.
Sama som zvedavá, ako to zvládne. Ona však veľmi rada fotí a keďže stále berie náš foťák, rozhodla som sa pre tento. O chvíľu ideme na dovolenku, tak ho môže testovať 😀 😀 😀
Dám vedieť, ako sa jej s ním darí.
Fiha pozerala som ten fotak.....vyzera byt skvely. A kde si ho kupovala? Mate ten pluskovy alebo obycajny?

@anda123, ja som Hanke kúpila fotoaparát Kidizoom, ktorý má mnohé prídavné funkcie a dostane ho na meninky v nedeľu. Tiež som zvedavá na reakciu. Vyzerá však skvelo a už sa teším, ako sa tam dajú napr. upravovať fotky 😀