Hračky pre bábätko
poradte prosiim od akeho veku a aky typ hraciek je pre babatka vhodny..dakujem pekne
diki ti pekne,a tie cumliiky?
@judita567 niektore zeny ucia deti na cumliky, niektore nie lebo sa tazko oducaju od cumla. Ja mam teda dvojicky ale ani jedna nechcela cumel 😀 a tak moje deti cumle nemaju. Je to na tebe.ale ked dieta stale place alebo by stale jedlo tak cumel moze aj pomoct.nase stale spinkali.skoro vobec neplakali.a vlastne az doteraz.klop-klop 😀
@judita567 presne,suhlasim s oladunou v oboch prispevkoch. Dudel uvidisci bude chciet. Moje dieta ani jedno dudel nechceli. Vypluvali ho. Tak ason sme nemuseli odnaucat.
Mali aj take babatkovske knizky co mozu ist do vody,aj som im vela ukazovala,komentovala,co je v byte,ci v knizkach,pozorovali dianie na ulici. Mala bola kolikova,bola casto teda v nosici a aj po kolikach rada pozerala na to,ako sa hram so synom.
Maly mal aj hrazdicku,kde chvilku (3-4min.)vydrzal sam sa hrat-pozerat na hracky ale viac sa mu pacilo hrat sa so mnou.

@judita567 zo zaciatku hrkalky a take co vydavaju zvuky, farebne aby sa babatko pozeralo a zaujali ho farby, okolo 3-4 mesiacov potom take na cumlanie a obhryzanie lebo mu pojdu zuby.a potom uz uvidis sama co sa mu bude pacit a co sa tebe zapaci prenho v obchode.