Je bicykel Woom 16 vhodný pre dieťa s výškou 104 cm?
Viete pls poradit ,ci by bola woom 16tka ok pre dieta,ktore ma 104 cm?. Ci by mi dociahol na zem. Vdaka
Tak záleží ako jazdí na bike a či jazdí. Pre 104 cm bude trochu väčší ešte, ale ak už zvláda bike bez koliesok a je obratný tak áno. Ale, ak sa začína iba učiť, je preňho bezpečnejšie keď dosiahne celou nohou na zem, kvôli stabilite. 2 jka sa mu bude lepšie ovládať a bude na ňom ako žihadlo...Skúste vyskúšať niekde na detskom ihrisku a hned budeš vidieť. Mozete do konca sezóny aj požičať 2ju a na novú sezónu kúpiť 3
Ak nevie bicyklovať bez pomocných tak nie. Tiež sme si požičali od bikeup na toto leto bicykel 14, syn má cca 107cm a je mu akurát, keď sa odrážal na nom, dosiahol len špičkami a budúci rok chceme kúpiť tiež nejaký kvalitný 16tku.
Mám syna čo má 105cm (a 16kg, také útle dieťa) a v pohode je na 16” bicykli, nemá woom ale rascal 🙂
Zalezi aj od proporcií tela. Syn ma kratsie nohy a dlhší trup. S vyssie uvedenými mierami mu bola Woom 16 velka. Kamaratkina dcéra ma cca miery ako uvádzaš a woom 16 je jej dobra (ma dlhe nohy). Odporucam ist do cyklo obchodu vyskusat.
Bude mu velka...my sme kupili woom 14 a az ked mal 112 cm, tak sme presli na woom 16
Sme tak medzi tou velkostou. Bicyklovat vie,ale neutiahne poriadne ten co mame. Tu 14 tku som moc uz nechcela kupovat( ani z druhej ruky) nakolko su drahe.pravda je,zw 16 nemame vyskusany
Sme tak medzi tou velkostou. Bicyklovat vie,ale neutiahne poriadne ten co mame. Tu 14 tku som moc uz nechcela kupovat( ani z druhej ruky) nakolko su drahe.pravda je,zw 16 nemame vyskusany
@uradnikova a nechcete pozicat cez bikeup? Ale ako vsetci radia, treba vyskusat. Nas ma 110cm a este mu nesedi, ale je to tym, ze este bicyklovat nevie. Videla som na tom jazdit aj mensie deti, zalezi od sikovnosti.
Od bike Up vyjde prenájom 14tky mesačne cca 14€ a sú naozaj ľahučké bicykle 🙂 s kódom máš druhý mesiac prenájmu zadarmo
@uradnikova nie, stačí mu zatial uplne 14tka.
@uradnikova a nechcete pozicat cez bikeup? Ale ako vsetci radia, treba vyskusat. Nas ma 110cm a este mu nesedi, ale je to tym, ze este bicyklovat nevie. Videla som na tom jazdit aj mensie deti, zalezi od sikovnosti.
@sasalu1 no extra sikovny moj syn neni ci sa tyka sportu,asi bude fakt lepsie ten mensi
@uradnikova ked vie bicyklovat Tak Urcite 16 tka
Moja tiez na zem len len dciahla ale tym ze je lahucky to problem neni.
Svetlo nemontovat a potom je sedacka este nizsie
@uradnikova môj ma 110cm a ma 16
Pred tým mal klasické odrazadlo a za pol dna sa naučil na bicykli, pomocné kolieska nemal
@sasalu1 no extra sikovny moj syn neni ci sa tyka sportu,asi bude fakt lepsie ten mensi
@uradnikova tu ma 3,5roka V den led ho dostala.
4ku Woom tiez Jak dostala bola na spickach😂
Skus si prenajat na chvilku 14 aby ziskal stabilitu, ale Kup az 16 stku … my sme kupovali v 4 rokoch a nejakych 110 cm a Teraz ma 7 a posklada sa na nu ako had a robi blbosti (uz ma kupeny bike 24 … ale tam stoji este spickach, lebo 20 sme vynechali, lebo by to bolo len na par mesiacov)

Jasne