Kde darovať hračky bez komplikácií?
Ahojte, neviete o nejakej možnosti, kde darovať hračky?
(Nemám v pláne nikoho oslovovať.) Jednoducho iba odoslať na adresu bez ďalších komplikácii a komunikácie.
Hračky sú vo výbornom stave. Sú tam aj plyšáky.
dolezite je ake hracky, vekova skupina mozes posunut do skoly, skoly, materskeho centra, nemocnice detskeho domova...
ahoj, ja pracujem v škôlke a tiež by sme prijali nejaké hračky pre deti, kedže ten rozpočet máme obmedzený.
Ahoj, ja sa bez hanby hlásim 🙋🏻♀️ pre deti s PAS do špeciálnej MŠ. Viem časť aj uhradiť.
@sassy14 som od Vt.
Ak by to vošlo do balíka, poštovné zaplatíme.
@catherinah áno aj plysaky. Naše deti chodia do postieľky s plysovymi hračkami.
@erikaka super, operiem ich s dezinfekčným prostriedkom a poslala by som. Lebo väčšinou to nikto nechce. Pozriem aj ostatné hračky, len musím mať čas n pretriedenie. 😀
@nikaeli ahoj, hodili by sa aj hrkálky pre najmenších? Mám aj nejaké zvukové hračky, bábiku, traktor... Môžem poslať foto
inak to je dobra tema. Neexistuje stranka/profil, kde by boli zhromazdene taketo potreby pre DD, skolky, ine zariadenia, nemocnice (?), atd. s konkretnymi poziadavkami? Lebo chapem, ze nikto nechce byt zasypany plysakmi a plastom a mozno radsej by sa zisli knihy, edukacne hracky, kociky atd. Ja by som aj spolocenske hry mala, len naozaj by som to chcela dat cielene… dik za tipy 🙂

https://www.rehracky.sk/