Kde v Bratislave kúpiť trampolínu pre 2,5 ročné dieťa?
Vedel by mi niekto poradiť?
@czechzuzanaba ...no uz som kukala katalog, ale tam som videla len 1 trampolinu, taku velku, ja by som chcela mensiu, proste len detsku
v športovom oddelení hypermarketoch, Avion, Danubia
@breslerka skoro v kazdom sportovom obchode maju, vcera som videla v exisporte ale co stala neviem... prip. si pozri tu: http://www.insportline.sk/trampoliny
a ked myslis taku tu klasicku detsku trampolinu, tak tu sme pozerali v Auparku v Motherlove ale bola len pre deti od 1-3 rokov, cize taka uplne malinka, okolo 50E.
Dakujem, insportilne som uz pozerala, taku uplne malu nechcem.Ten exisport je zaujimavy, to som nevedela 😉
Pre také malé dieťa určite so sieťou. Teda ak je v nejakej väčšej výške. Lebo pád môže dosť zle dopadnúť. A pozor na lacné šmejdy. za málo peňazí, málo muziky. Tie siete sa po dvoch sezónach rozpadnú a tiež ten chrániť na pružiny. My máme síce dosť velikú na záhrade, stála raz toľko ako tie menej kvalitné. Rozhodli sme sa pre ňu, pretože sme mali dva rovnaké prípady v okolí a obom sa rovnako rozpadli po dvoch rokoch - spomínaná sieť akoby sprašivela a trhala sa jedna radosť a ten chrániť na pružiny sa celý rozpadol a majú to bez toho, tam dieťa nemôže ani náhodou.
@lili777 a odkud mate tu trampolinu vy?
@czechzuzanaba Objednávali sme ju cez internet z Čiech. Ale fakti si nepamätáme stránku. Bola tak veľmi dobre urobená, nafotené rodziely medzi lacnými a drahšími verziami.
@czechzuzanaba aha našla som to www.megatrampoliny.cz
@lili777 diky, uz to ctu. Jen oni maji jen velke, to se nam nevleze... 🙂 Ale tak aspon budu vedet, na co si mam davat pozor pri koupi...
my sme kupili v rakuskom metre 🙂... a za dobru cenu, dobru kvalitu.. uz sa tesim 🙂)

@breslerka zkus v Baumaxe.