icon

Koleso pre 10-mesačného synčeka

honey666
23. júl 2022

Ahojte, poradte koleso v ktorom nebude dieta “vpadnute dnu”. Mala som swimtrainer no nechcel v tom byt vobec, tak chcem nieco do coho do polozim, skusala som neviem uz akej znacky ale bol velmi dnu nizko akokeby vpadnuty v nom. Nejake osvedcene ktore nie je az take hlboke ? Dakujem za radu

hipuska
23. júl 2022

@honey666 tie kolesá sú tak trošku o ničom. Lebo, dieťa tam má akurát nohy vo vode a rukami ani nedosiahne ani nič. Skús ten kruh okolo hlavy. Ale, veľa by som neinvestovala...treba toto obdobie prečkať a prejsť na rukavniky...

prasiatko30
23. júl 2022

A preco nechces rukavniky? Vsak mu navlecies rukavniky a tak ci tak musis byt pri tak malom dietati pri nom. Ak mate detsky bazen - voda po tvoje kolena tak zase ak ma rukavniky tak sice dosihne na zem ale ma tu “istotu” ze sa neponori - i ked zase musis byt pri nom lebo mozesa stat hocico

prasiatko30
23. júl 2022
https://www.youtube.com/watch?v=ZuI9imhvMKM

Vtomto videu ta instruktorka vysvetluje ako ucit alebo teda ako zonamovat dieta s vodou - dieta prvych 10min nepouziva prakticky ziadne pomocky az ku koncu pouziva penovy sliz zohnuty napoly a tie konce zviazane cize do toho otvoru co vznikne supnu dieta - velmi prakticke - ale opakujem nie je to na nechanie dietata sameho vo vode

belllinka
23. júl 2022

@hipuska zelene cherek rukavky su uz od 4 mesiacov

honey666
autor
23. júl 2022

Dakujem zienky ja som chcela nieco ked pojdeme na vylet do wellnes vnutorneho bazena nieco na chvilu kde ho polozim. Lebo v tom swimtrainer bol taky nemogavy, dopredu by sa predklonil ta sa utopi. Ajtak ho budem drzat aj tak ja viem ale mozno pre starsie dieta je to lepsie

54tinka54
23. júl 2022

@honey666 chereks zelene rukavniky

majlo1234
23. júl 2022

Zeny, ale v rukavnikoch take babo nemozte nechat vo vode, tue funguju az ked sa dieta nauci trochu s nimi”plavat”. A okruh okolo hlavy je nevhodny, pretazuje chrbticu. My mame koleso z decathlonu na taketo clapkanie.

honey666
autor
23. júl 2022

@majlo1234 presne som uz objednala z decathlonu

belllinka
23. júl 2022

@majlo1234 ale ano mozes, nema sancu sa ponorit

54tinka54
23. júl 2022

@majlo1234 môžeš, tie zelené chereks rukavniky sú vhodné pre malé bábätká

prasiatko30
23. júl 2022

@majlo1234 tak male
Dieta by sa nemalo vo vode nikdy nechavat same ale ked ma rukavniky tak aj take male dieta zdvihne prdolku a nadnasa sa nie je cely cas postojacky

majlo1234
23. júl 2022

No prave ja mam skusenost, ze ho ta tazka hlava prevazi do vody🫣 to koleso je omnoho bezpecnejsie z mojho pohladu, ak naozaj nechces to dieta furt pridrziavat