icon

Koľko hračiek majú/mali vaše 9- až 12-mesačné deti?

8. júl 2025

Koľko hračiek a prosím vás aj hlavne AKÉ hračky ? Ďakujem

andrea2323
8. júl 2025

Fuu no to ti asi ťažko niekto poráta - toľko času nemá žiadna matka, čo má 9-12 mesačné dieťa 😁 ja ti poviem také základné čo máme: rôzne kocky, vkladačky, šušťavé hračky, knižky, hracie knižky so zvukom, pár mojkáčov, plyšákov, pár autíčok, montessori hojdu, klasika ťahací káčer na tyčke, hračky do bazéna a do vody, také akokeby počítadlo (guličky na drôte), detské bubny atď atď už sa mi nechce ďalej menovať 😀

michaelam2
8. júl 2025

nie vela lebo najlepsie hracky su aj tak prazdne plastove flase, vreckovky, balzam na pery a tak 😀 ale teda z klasickych ma najradsej drevene kocky, dreveny vlacik co sa da rozobrat, leporela a knizky

lucia13022023
8. júl 2025

Mal veľa. Ale najviac ho bavila tyc na ktorú sa navliekaju kruhy, Vkladacka, drevený vlacik, taka jahoda s červíkmi na magbet.. Také rozvojové.

elzena2
8. júl 2025

Veľa, najzaujimavejsia je gulickova draha

sisska96
8. júl 2025

kto už počítal vtedy 😂

autor
8. júl 2025

@anonym_autor ďakujem žienky , jasne že som nemyslela spočítať presný počet 😂ale len tak obrazne že cca koľko toho majú , ďakujem 🙂

slavomira236
8. júl 2025

@anonym_autor moj 10 medacny vnuk ked k nim prodem pripadam si ako v hrackarstve. No vetsinu dcera podostavala od kamosiek zadarmo nejake ma este po mojej najmladsej 8rocnej.ale je toho vela strasne..ja mu ani hracky nekupujem vobec