icon

Kolobežka Shell - kvalita

sabina_00
21. jún 2021

Ahojte. Mate niektorá tuto kolobežku zo Shell? Chcela by som nejakú reálnu foto a či je aj kvalitná alebo len " kus plastu ".
Ďakujem 🙂

Kolobežka Shell - kvalita
1mina
21. jún 2021

pripnem sa 🙂

janocka
22. jún 2021

ja som objednala tu najvacsiu, este pred tyzdnom v nedelu, snad coskoro pride, tak uvidim aka bude kvalita.

essenceee
7. júl 2021

na take prve naučenie sa jazdenia podla mna stačí, ale ked vyrastu, tak by to chcelo niečo lepšie a kvalitnejšie

janocka
8. júl 2021

Mame tu najvacsiu a zda sa byt v pohode

wawna
10. júl 2021

nevyzera zle. To si ju kupioš niekde na benzinke? Len by som si skontrolovala nosnost, aby to udržalo dieta

sabina_00
autor
10. júl 2021

@wawna pri tejto najmenšej je nosnosť do 50kg. Maju aj freestyle a pre dospelých. Uz ju mame doma a je super. Odporucam.. kvalitná.

Nie musíš si ju objednať cez stránku

pagacka
12. júl 2021

@janocka ahoj prosím ta chcem sa len opýtať ci aj tebe na tej veľkej ta brzda tak hrka, pretože na mojej dosť a myslela som ze by to nemalo, tak skúšam ci aj u druhých to robí. Ďakujem za odpoveď 😊

janocka
13. júl 2021

@pagacka no ja na nej nejazdim, pouziva ju 9r. syn, spytam sa ho a dam vediet. Ale na nic sa nestazoval

pagacka
13. júl 2021

@janocka ďakujem ti, no už aj viem, dnes som stopla na ulici jedneho pána s tou istou kolobežkou a opýtala som sa ho na to a povedal ze každá Jedna tak pri brzde hrka, takže je to v poriadku 😊 ďakujem a pekný deň prajem

lusi26
26. júl 2021

Žienky chcem kupit synovi ako ste spokojné po dlhšej dobe,kúpili by ste znova alebo radšej lidl?

sabina_00
autor
26. júl 2021

@lusi26 par komentov vyššie pisem ze za mňa je super aj kvalitná.. odporúčam. A hlavne odolná. Syn s nou naschvál naráža do všetkého na okolo a ešte nema ani škrabanec 😇

lusi26
26. júl 2021

@sabina_00 super.syn ke tież expert a zišla by sa mu nová

ada_dca
20. aug 2021

Nám práve prišla tá najväčšia, a máme z nej nepríjemný pocit - v prednej časti sa akoby prehýba keď sa na ňu človek postaví. Manžel uvažuje, že prehĺbi drážku, aby to lepšie držalo.