icon

Ktorá hračka je lepšia pre 1,5 ročnú dcéru?

Dnes o 17:54

Ktorú hračku z týchto dvoch mám kúpiť pre 1,5 ročnú dcéru , hra Hmataj a nájdi alebo tie guľky na triedenie? Na obe som čítala dosť pozitívne ohlasy ale s ktorým sa asi lepšie zabaví ? Dakujem

autor

@anonym_autor

petamich

Nasho viac bavilo hmataj a najdi 🙂 ale moze to byt individualne.

mirkava
Dnes o 17:55

Mne sa páčia tie guličky

anonym_90f732
Dnes o 18:05

My mame tie gulicky a je to super, dcera sa velmi rychlo naucila farby a casto sa s tym hra 🙂

autor
Dnes o 18:06
@petamich

Nasho viac bavilo hmataj a najdi 🙂 ale moze to byt individualne.

@petamich áno veď to že individuálne 😁len si nemôžem dovoliť kúpiť oboje keďže nie sú najlacnejšie tie hračky , 60€ by ma to vyšlo čo nie je vôbec málo za 2 hračky 😳😁 tak sa chcem aspoň správne rozhodnúť že ktorú vybrať 🙏🏼😁🍀🍀 som úplne 50/50 😳

petamich
Dnes o 18:06
@anonym_autor

@petamich áno veď to že individuálne 😁len si nemôžem dovoliť kúpiť oboje keďže nie sú najlacnejšie tie hračky , 60€ by ma to vyšlo čo nie je vôbec málo za 2 hračky 😳😁 tak sa chcem aspoň správne rozhodnúť že ktorú vybrať 🙏🏼😁🍀🍀 som úplne 50/50 😳

@anonym_autor podla mna obe su fajn 🙂 aj jedna aj druha je super, akukolvek vyberies

autor
Dnes o 18:07
@anonym_90f732

My mame tie gulicky a je to super, dcera sa velmi rychlo naucila farby a casto sa s tym hra 🙂

@anonym_90f732 prosim vas a aká je veľkosť tych guliček nedá sa to už prehltnúť? Moja ešte stále dáva veci do úst tak preto sa pýtam či tam je riziko udusenia alebo je to OK veľkosť pre malé deti? Dakujem 😊

anonym_90f732
Dnes o 18:09
@anonym_autor

@anonym_90f732 prosim vas a aká je veľkosť tych guliček nedá sa to už prehltnúť? Moja ešte stále dáva veci do úst tak preto sa pýtam či tam je riziko udusenia alebo je to OK veľkosť pre malé deti? Dakujem 😊

@anonym_autor to neprehltne, su dost velke, neda to ani do ust 🙂

autor
Dnes o 18:10
@anonym_90f732

@anonym_autor to neprehltne, su dost velke, neda to ani do ust 🙂

@anonym_90f732 dakujem vám 🙂

anonym_5d3f08
Dnes o 18:12

Tie gulicky maju na temu za par eur.

anonym_90f732
Dnes o 18:14
@anonym_5d3f08

Tie gulicky maju na temu za par eur.

@anonym_5d3f08 to sice maju, znama odtial kupuje hracky a stazuje sa, ze dieta to oblize a uz z toho ide farba dole. Takze ja by som hracky z temu pri tak malom dietati neriskovala

amonet
Dnes o 18:25
@anonym_autor

@anonym_90f732 dakujem vám 🙂

@anonym_autor zacala by som gulickami, hmataj a najdi by som dala vacsiemu dietatku. nech zacne spravnym uchopom a jednoduchym rozlisovanim a koordinaciiu ruka-oko

svetlonos
Dnes o 18:33

@anonym_autor
Počuj a nenapadlo za tie guličky nahradiť napríklad formálnymi drevenými kockami? Veď napríklad v action/tedy kúpiš hociaké mystický, papierové alebo drevené dózy a tie omalujes rovnakou farbou ako máš kocky alebo rovno kúp aj tých drevených väčších panacikov a omaluj to sama doma - trebárs potravinovou farbou 😀. Vyjde ťa to pár drobných a ostane ti na hľadaj a nájdi. A to si môžeš rovnako vyrobiť doma z veci, ktoré už dietko má.

svetlonos
Dnes o 18:35

@anonym_autor
Alebo pozri ešte na Amazone, mali by byť aj lacnejšie varianty tých guličiek 🙂. Inak pekné veci majú grim's, aj keď cenovo vyššie. Aké zrovna tieto farebné veci majú krásne zladené 🙂.

kacena4
Dnes o 18:40

moj nazor... prva hracka je pre starsie deti rozvija jemnu motoriku a cit. druha hracka je prave na jej vek rozvija v prvom rade hrubu motoriky a az ked ta bude dobre rozvinuta trenuje sa jemna motorika

amonet
Dnes o 18:41
@svetlonos

@anonym_autor
Počuj a nenapadlo za tie guličky nahradiť napríklad formálnymi drevenými kockami? Veď napríklad v action/tedy kúpiš hociaké mystický, papierové alebo drevené dózy a tie omalujes rovnakou farbou ako máš kocky alebo rovno kúp aj tých drevených väčších panacikov a omaluj to sama doma - trebárs potravinovou farbou 😀. Vyjde ťa to pár drobných a ostane ti na hľadaj a nájdi. A to si môžeš rovnako vyrobiť doma z veci, ktoré už dietko má.

@svetlonos kocky robia uplne inak uchop ako gula, inu robotu to ma🤷‍♀️

ankare
Dnes o 18:50

@anonym_autor gulicky

amelie2017
Dnes o 19:10

U nas ta hmataj mala uspech asi 2 minuty a potom sa s tym hrali chvilu uplne inak a potom nijako. Ale poradim ti, ak si nevies vybrat a nechces tolko minut, kup jednu novu a druhu hracku z bazaru. Kebyze byvam na Slovensku, poslala by som ti ju aj zadarmo.

beata_k
Dnes o 19:13

@anonym_autor Ved tie hracky si vies aj sama vyrobit za par eur. Mas doma farebne stipce? Moze ich triedit...

minesasubu
Dnes o 19:13

obe veci su fajn
na bazare v… majú za priaznivé cena popozeraj