Ktorá magnetická stavebnica je lepšia?
Mam 2 vybrate,ktora podla vas lepsia?
@anonym_autor ahoj, kup co sa ti viac paci. Vacsinou su medzi sebou uplne vpohode kompatibilne, cize ked sa ti zapaci, dalsi balik kupis connetix a dalsi magnatiles
@michaelajednorozec este som nasla aj taku
My máme colormag a som spokojná. Už som kúpila ďalšiu sadu na Vianoce (môžeš použiť kód KARINA, budeš mať lacnejšie).
My máme colormag a som spokojná. Už som kúpila ďalšiu sadu na Vianoce (môžeš použiť kód KARINA, budeš mať lacnejšie).
@vkatush a z akej stranky?
Testovali sme viacere, Connetix ma suverenne najsilnejsie magnety. Colormag ale ma napr. aj cestu a auta a pod.
@michaelajednorozec este som nasla aj taku
@anonym_autor za tento stránky som objednávala ja pre syna k meninam.. myslím,že všetko v poriadku. Už rozmýšľam, ze objednávam aj pod stromček ďalšiu
@anonym_autor za tento stránky som objednávala ja pre syna k meninam.. myslím,že všetko v poriadku. Už rozmýšľam, ze objednávam aj pod stromček ďalšiu
@lilyianka drzia magnety?
My mame connetix a magnatiles a drzia super…navzajom sa daju vsetky kombinovat (aspon tie zname znacky)
Za nas connetix naj, potom mame colormag gulickovu - ta je tiez fajn. Dalsiu sadu mame takuto obycajnu od colormag a to mi pride oproti connetixu uz slabsie, aj sa 'posuvaju' akoby odskakuju.
Cize ked staviame nieco vyssie, tak zaklad je vzdy connetix, max v kombinacii s tymi co idu na gulockovu a az na tie 'nenosne' piliere davame tuto colormag obycajnu. Urcite treba aspon 1 sadu poriadnu

@anonym_autor ahoj, kup co sa ti viac paci. Vacsinou su medzi sebou uplne vpohode kompatibilne, cize ked sa ti zapaci, dalsi balik kupis connetix a dalsi magnatiles