icon

Ktorá magnetická stavebnica je lepšia?

michaelajednorozec
26. okt 2025

@anonym_autor ahoj, kup co sa ti viac paci. Vacsinou su medzi sebou uplne vpohode kompatibilne, cize ked sa ti zapaci, dalsi balik kupis connetix a dalsi magnatiles

autor
26. okt 2025
@michaelajednorozec

@anonym_autor ahoj, kup co sa ti viac paci. Vacsinou su medzi sebou uplne vpohode kompatibilne, cize ked sa ti zapaci, dalsi balik kupis connetix a dalsi magnatiles

vkatush
26. okt 2025

My máme colormag a som spokojná. Už som kúpila ďalšiu sadu na Vianoce (môžeš použiť kód KARINA, budeš mať lacnejšie).

autor
26. okt 2025
@vkatush

My máme colormag a som spokojná. Už som kúpila ďalšiu sadu na Vianoce (môžeš použiť kód KARINA, budeš mať lacnejšie).

@vkatush a z akej stranky?

vkatush
26. okt 2025
@anonym_autor

@vkatush a z akej stranky?

@anonym_autor z lerni. Objednávala som minulý týždeň, prišli do 2 dní.

petamich
26. okt 2025

Testovali sme viacere, Connetix ma suverenne najsilnejsie magnety. Colormag ale ma napr. aj cestu a auta a pod.

lilyianka
26. okt 2025

@anonym_autor za tento stránky som objednávala ja pre syna k meninam.. myslím,že všetko v poriadku. Už rozmýšľam, ze objednávam aj pod stromček ďalšiu

autor
26. okt 2025
@lilyianka

@anonym_autor za tento stránky som objednávala ja pre syna k meninam.. myslím,že všetko v poriadku. Už rozmýšľam, ze objednávam aj pod stromček ďalšiu

@lilyianka drzia magnety?

milanemila
26. okt 2025

My mame connetix a magnatiles a drzia super…navzajom sa daju vsetky kombinovat (aspon tie zname znacky)

luckajozko21
27. okt 2025

Za nas connetix naj, potom mame colormag gulickovu - ta je tiez fajn. Dalsiu sadu mame takuto obycajnu od colormag a to mi pride oproti connetixu uz slabsie, aj sa 'posuvaju' akoby odskakuju.
Cize ked staviame nieco vyssie, tak zaklad je vzdy connetix, max v kombinacii s tymi co idu na gulockovu a az na tie 'nenosne' piliere davame tuto colormag obycajnu. Urcite treba aspon 1 sadu poriadnu