icon

Ktorá sada magnetických stavebníc Colormag je najlepšia pre deti?

25. mar 2025

S ktorou sadou magnetických stavebníc Colormag sa vaše deti najviac hrajú? Ešte nemáme doma nič. Stačí na začiatok aj 60 (?? 100) kusov? Celkom ma zaujala aj Tubes a Race. Teraz majú na nemenovanej stránke fajn akciu, kde sa dá nakombinovať základ a jeden z týchto doplnkov. Tak rozmýšľam zainvestovať... Stavebnica je pre 3,5 ročného chlapca. Poraďte, neviem sa rozhodnúť :/

janka_266
25. mar 2025

začala by som 100 kusov, a keď chcete kombinovať, tak tú race,

hederamonstera
25. mar 2025

Staci ten zaklad a uvidis, ci ho to bude bavit🙂 tie akcie sa tam opakuju

liliblacky
25. mar 2025

u nás sa začala 2,5 ročná s tým dosť hrať, sama si pyta, aby sme išli stavať vežičku. Mame len tu 100vku ale už zvažujem že postupne dokúpime ďalšie.. Len kamoska ma inú značku (niečo na K.. nie tu príšerne drahú) a že lepšie držia tie magnety dokopy

vkatush
25. mar 2025

My sme kúpili 100 a malý sa s tým super vyhrá. Neskôr dokúpime ešte nejakú, zatiaľ mu táto stačí. Má 2 roky.

parvinka0001
25. mar 2025

Mali sme 100 kusov ale to je málo . Teraz bola alebo ešte je akcia 1+1 takže za dve stavebnice som dala 100 e. Predtým tá jedna nás vyšla po zľave 60€

simona_letova_b
25. mar 2025

My máme 100vku a gulickovu, neviem ci nie aj 60🫣 tiez bola nejaká akcia😅 Za mna super... ako asi jedna kocka sa nam rosypala priznavam. Ale nič čo by ma naštvalo. Deti sa s tým vedia riadne dlho pohrat, stávajú garáže, hrady...fantazia ide na plné obrátky. Už maju 5 a 7 a doma ju mame od minulých Vianoc. Za mňa odporúčam 😉

katesocka
25. mar 2025

My máme túto Architect a ešte Tubes, tú guľôčkovú dráhu moc deti nestavajú, ale využívajú z toho magnetky. Deti majú 2 roky a 6 rokov, starší stavia jedna radosť, dcéra ich zo začiatku dávala iba na kopu, neskôr sa vďaka tomu naučila triediť podľa farby a teraz si začala stavať už aj ona.

autor
25. mar 2025

ďakujem za odpovede. Takže vravíte, že na začiatok stačia tie základné "kocky" a časom uvidíme. Asi pôjdem do tej 60+60.

nikolani
25. mar 2025

My máme základnú 100 a gulockovu, syn má 3. Na tu gulockovu mu treba asistenciu (musíme to postaviť my, ťažšie sa tie potrubia spájajú), stačí aj ten základ 🙂