Ktorá sada magnetických stavebníc Colormag je najlepšia pre deti?
S ktorou sadou magnetických stavebníc Colormag sa vaše deti najviac hrajú? Ešte nemáme doma nič. Stačí na začiatok aj 60 (?? 100) kusov? Celkom ma zaujala aj Tubes a Race. Teraz majú na nemenovanej stránke fajn akciu, kde sa dá nakombinovať základ a jeden z týchto doplnkov. Tak rozmýšľam zainvestovať... Stavebnica je pre 3,5 ročného chlapca. Poraďte, neviem sa rozhodnúť :/
Staci ten zaklad a uvidis, ci ho to bude bavit🙂 tie akcie sa tam opakuju
u nás sa začala 2,5 ročná s tým dosť hrať, sama si pyta, aby sme išli stavať vežičku. Mame len tu 100vku ale už zvažujem že postupne dokúpime ďalšie.. Len kamoska ma inú značku (niečo na K.. nie tu príšerne drahú) a že lepšie držia tie magnety dokopy
My sme kúpili 100 a malý sa s tým super vyhrá. Neskôr dokúpime ešte nejakú, zatiaľ mu táto stačí. Má 2 roky.
Mali sme 100 kusov ale to je málo . Teraz bola alebo ešte je akcia 1+1 takže za dve stavebnice som dala 100 e. Predtým tá jedna nás vyšla po zľave 60€
My máme 100vku a gulickovu, neviem ci nie aj 60🫣 tiez bola nejaká akcia😅 Za mna super... ako asi jedna kocka sa nam rosypala priznavam. Ale nič čo by ma naštvalo. Deti sa s tým vedia riadne dlho pohrat, stávajú garáže, hrady...fantazia ide na plné obrátky. Už maju 5 a 7 a doma ju mame od minulých Vianoc. Za mňa odporúčam 😉
ďakujem za odpovede. Takže vravíte, že na začiatok stačia tie základné "kocky" a časom uvidíme. Asi pôjdem do tej 60+60.
My máme základnú 100 a gulockovu, syn má 3. Na tu gulockovu mu treba asistenciu (musíme to postaviť my, ťažšie sa tie potrubia spájajú), stačí aj ten základ 🙂

začala by som 100 kusov, a keď chcete kombinovať, tak tú race,