icon

Ktoré Logico Primo je najlepšie pre 4,5 ročné dieťa?

breslerka
5. nov 2013

Ktore z tej serie od 4 rokov je podla vas najzabavnejsie, najviac putave pre 4,5 rocne dievcatko?Moja dcerauz vie sama citat (myslim normalne citat, samam sa naucila, aj pisat vie, takze by si vedela sama aj zadanie precitat),myslim, ze by to bol celkom fajn daercek, ale neviem, ktore z tych suborov je take co vase deti ajviac bavili...chcela by som aby ju to co najviac uputalo, aby chcela aj dalsie dokupovat (lebo ona ked ju hned daco nezaujme, ma tendenciu potom vsetko odmietat), lebo sa mi to zda super vec. Dakujem

m.i.r.i
5. nov 2013

Kup jej uz pre 5+. Nas este nema 4 roky a tie 4+ robil rychlo a bez problemov..mame 5 sad a mozno na par karticiek kde trosku viac porozmyslal inak isiel rychlo...uz ja dokupujem 5+

breslerka
autor
6. nov 2013

jej dakujem za odpoved....a ktore z tych 5+ mate?

m.i.r.i
6. nov 2013

takto..zo 4+ mame:
Farby a tvary, Malujeme a tvorime s mackom, Vsetko co mam vediet, Pocitaj a porovnavaj a Dopravna vychova..
Jedine co mu nieco teraz este da je ta Dopravna vychova, pretoze to je teda specialny tematicky celok a este v tomto nema taky rozhlad ( znacky, cestna premavka a tak)..Cize podla toho ako tvoja dcerka napriklad nieco take ovlada by som postupovala..ak ma napriklad v dopravnej vychove este rezervy, tak kludne toto aj zo 4+ kup..lebo sa pri tom aj nieco nauci..
Z 5+ mame zatial Vesmir, Slovensko krizom krazom a Ludske telo..ale este sme ich nerobili...mam ich este odlozene..nas predsa nema este ani 4 roky....teraz sa zacina zaujimat o vesmir, pozera si videa a obrazky o planetach a take veci, tak asi o nejaky cas vytiahnem aj to logico...
Ja si myslim, ze z 5+ cokolvek...naozaj ak je tvoja dcerka sikovna, tak 4,5 rocnej jej viac uz daju tie 5+ karty..ak nebude vediet, tak sa to na tom nauci..lebo tie 4+ su vascinou uz velmi jednoduche..hladanie tiena podla obrazku, pocty vacsinou do 3, niekedy do 6..ale take jednoduche..podla kocky..doplnanie tvarov, kde co chyba..alebo hladanie rozdielov...ak jej taketo veci idu, co su napriklad v tych detskych casopisoch,tak jej tieto 4+ pojdu velmi rychlo...

breslerka
autor
8. nov 2013

@m.i.r.i ..jej si zlata, dakujem...no ona veru pocita skoro do 100, to je lahke pre nu pocitanie...tvary to sa vzdy unahli, myslim teda tiene....dopravna vychova to neviem o com je, to by sa asi daco aj naucila....Ludske telo to ju isto uz teraz bude bavit....a v tej jednej sade je kolko kariet vlastne?

m.i.r.i
8. nov 2013

@breslerka v jednej je 16 kariet..a su rozne obtiazne..v kazdej sade su aj take lahsie aj tazsie..🙂

breslerka
autor
8. nov 2013

@m.i.r.i ..jasne...ja by som zatial kupila ramik a jednu sadu...len mam dilemu stale, ze ktoru, lebo by som bola rada, keby ju to chytilo...ked vyberiem daco, co ju nebude bavit, alebo to nebude vediet, ako ju poznam, odradi ju to 🙂

breslerka
autor
8. nov 2013

@m.i.r.i ...ja zatial pozeram tie ramiky len cez net a tam vzdy vidim len 1 kartu, napr. z toho ludskeho tela...no zas neviem, ci by vedela, na co je crevo...ale zas ona sa pyta aj na to, co su nervy a ako to bolo ked bola sestricka v brusku...tak asi to jej vezmem