icon

Lacný darček pre 12 a 8 ročné dieťa

cowgirl85
12. dec 2016

Milé mamičky
Na koľko som rozvedená s dvoma deťurencami, a finančné to vseliak hapruje, chcem sa opýtať, cí viete poradiť prip.predať niečo k vianocám za smiešnu cenu pre 12 ročnú slečnu či 8 ročného chlapca...
Budem vďačná za každú radu,pomoc,názor ;)

Lacný darček pre 12 a 8 ročné dieťa
namornicka
12. dec 2016

Co by ich take potešilo? Dcérka rada číta? Aké knihy ma rada?

cowgirl85
autor
12. dec 2016

@namornicka
Prečíta si, miluje hlavne o zvieratách, prípadne veselé príbehy rovesníkov.. Iné som ju asi nevidela este čítať 🙂

ladygina
12. dec 2016

@cowgirl85 a čo tak niečo im vyrobiť vlastnoručne? Alebo nejaké omalovánky, to je lacná záležitosť a myslím že deti to poteší🙂

natalym
12. dec 2016

Čo je lacný darček? 10 €?

zooeynka
12. dec 2016

@cowgirl85 pozri bazar hraciek tu na mk ... Obcas najdes hracky za fakt dobre ceny

nada847
12. dec 2016

ked si popozeras nejake bazariky, tak urcite nieco najdes, je tazko takto nieco ti radit, ked nevieme ake su ich zaujmy, co maju rady co by ich potesilo 🙂 myslim ze by im padla fajn aj nejaka spolocenska hra nie? 🙂

mischelin999
12. dec 2016

Ja by som im kupila nejake spolocenske hry 🙂 je s tym sranda a hlavne sa mozu pri tom vsetko zabavit aj Vy.. rodicia🙂
A okrem ineho si skusaju aj predstavivost a mozog pri tolkom hadani. Len samozrejme pozor nato aby sa zo srandy nevyklula hadka😉

wakiki
12. dec 2016

Napríklad pozri z bazoša keď ich bavy šport tak na bazosi su lacne napr penny boardy aj ja jeden mám je to dobre a uzitocne🙊

alias313
12. dec 2016

@cowgirl85 my mame doma celkom dosť knih,preto ak mi napisete do spravy adresu,mozem Vam nejaku poslat,ak mate zaujem.

adeli79
15. dec 2016

pre chlapca môžem aj ja niečo poslať. napíšte mi adresu.