Letecká stena pre deti
Ahojte, vyrabal niekto doma detickam lezecku stenu? Ak ano, viete mi, prosim, dat tip na uchyty a celkovo ako, co? Dakujem 😉
@matana2 dakujem, krasne, je uzasna. 👍 Mozem poprosit cca rozmer a koľko rokov maju deticky? Nech mam predstavu, kolko uchytov bude asi treba.
Dosky su myslim 8x4' zijeme v zahranici a su tu ine miery. Su tam dve dosky. Uchyty sme kupovali na dva krat lebo tie prve stacili len na polovicu. Pod tym su zasa ine drevene podlhovaste dosky. Neviem to dobre vysvetlit.
Deti maju vtedy 2 a 5. Pozri si zopar videi na youtube ako sa to robi, ake dosky potrebujes ake sroby, vsetko to tam je.
@matana2 dakujem, navod uz mam, nasla som na jednej ceskej stranke, fakt podrobne popisany, aky materiál pouzit a tak. Len tie uchyty neviem, kolko. A este sa aj rozhodujem, na ktoru stenu by ta lezecka isla, od toho zavisi rozmer. Ale este raz dakujem, v mojom okoli nie je nik, co by to mal, ze by som si to pozrela nazivo.

My sme robili pred rokom. Je vcelku velka. Uchyty mame z amazonu, uz neviem co stali. Najdrahsie bolo drevo. Cca 400dol sme zaplatili za stenu. Vymalovala som ju ja a mm privrtaval uchyty. Zo stropu nam vysi lano. Na spodu su zinienky. Kukali sme si rozne videa ako sa to robi a podla tpho inspirovali kedze ani jeden z nas nie je vyslovene zrucny.