Motokára pre 3,5 ročné dieťa
Ahojte.. Sym ma 3,5r a riešime dilemu autíčko na dvor. Manžel chce to elektrické, kde dieťa len sedí a kruti volantom, ja som skôr za niečo, kde musí zamakat🙂 co hovorite na detské motokáry? Nieci ako na foto? Mate s tým skúsenosť? Bojim sa, aby sa na tom nepedalovalo ťažko, aby nestratil záujem...

@amelie2017 ozaj nemysleli na tých čo rackuju 😂 keď vymýšľali názov 😂
@11emka11 Náš malý (5-ročný) dostal teraz pod stromček. Vyberali sme takú strednú cenovú kategóriu, stála okolo 350 Eur. Pedáluje sa mu ľahko, aj keď je ešte na spodnej vekovej hranici. Zatiaľ ju veľmi nevyužil, keďže je zima, ale mala úspech a na jar dostane k nej aj vlečku.
Mame aj aj, oba deti maju radi, elektricke je super sj pre viac deti, u nas sa vozia 4 naraz takze je to spolocna hra, slapacie je narocnejsie, 3,5 rocny to podla mna este neda silovo, plus treba pocitat s tym, ze slapacie su na rovinu, byvame v brutalnom kopci, elektricke potiahne, slapacie nedavaju a to mam decka 6 a 9 (vacsi to da, ale nebavi ho to uz), co je super oba mame uz 6 rokov a su v dobrom stave napriek znacnej zatazi
@amelie2017 ale rozmýšľali, len neviem ako to pôjde po zamkovej dlazbe... A s tým názvom mate úplnú pravdu 😄
Sice starsia diskusia, ale u nas aktualna. Syn ma 3 roky a 3 mesiace a zvazujeme kupu presne takej motokary ako aj autorka. Kupili ste ju nakoniec? Ak ano, ako sa mu na nej ide? Nas ma auticko elektricke ale nebavi ho. Potreboval by nieco akcnejsie. Tazko sa mu aj kruti s volantom. Dakujem za rady a odporucania🙂

A nad tymto (riricar) ste neuvazovali? Pohybuje sa krutenim volantu.