Najlepšia magnetická stavebnica pre deti - Elis verzus Colormag
Vedel by mi niekto poradiť. Rada by som dcérke 3,5 mam aj syna 9 r. kúpila magnetickú stavebnícu. Zvažovala som cez Temu ale rozhodla som sa radšej pre kvalitnú značku. Našlo mi 2 za prijateľné ceny. Poradíte mi ak s niektorou mate skúsenosť. Bud od Elis design 108ks za 39,90.alebo využiť akciu od colormag 1 +1 zdarma takže 120 za 69,90 cenovo sú pre mňa obe fajn. No nemáme s nou skúsenosť netuším ci to deti bude bavit. A aj tu colormag nakombinovať 60ks clasig +60ks pastel alebo 60ks clasig+60ks clasic. Neviem veľmi aký je rozdiel. Za každú radu vopred ďakujem 😉

Odporucam classic a classic 🙂 mame aj tu pastel, ale je malo vyrazna farba, onicom za mna 🙂 my mame dokopy 3 krabice colormag (dve som dokupovala nedavno kvoli tejto akcii) a som max spokojna, vyhrame sa my aj dcerka 😂 kvalita na 1tku
Ďakujem vám pekne objednala som tu colormag classic + classic ako ste mi poradili 👍😉 je to dosť peňazí, ale tak si to pochvaľuju rodičia čo posledné dni čítam a počúvam, že som veľmi zvedavá snáď sa zabavíme 😆

Mame colormag, je skvely.. maly 2rocny sa s tym hra uz hadam aj rok. Rozdiel je len vo farbe, odporucala by som classic+classic.