Najlepšie učiace veže
S akou učiacou vežou ste spokojné pre menšie dieťa čo stojí ? Pozerám všetky čo sa mi páči že majú aj taku tu oporu vzadu aby dieťa nespadlo a tak 250-300€ a to mi príde strašne veľa. Máte nejaký tip tak aby som sa nebála že by mi dieťa nespadlo cez ten zadný otvor ? Keď tak možno sa necham ukecat aj na tu drahšiu len chcem aj reálne vedieť či sa to dá lacnejšie pripadne ako dlho ste ju využili
Ďakujem vám
Mám súrodeneckú učiacu vežu, značka Vemitoys (https://www.vemitoys.sk/p/uciaca-veza-premium) V čase kúpi stála trocha menej ako teraz. Predtým sme boli pozrieť osobne v obchodoch nejaké veže, ale všetky mi prišli strašne labilné, ľahké a s otvormi na stranách tak, že som mala dojem, že môže spadnúť. To boli také tie lacné veže za pár eur. S touto sme veľmi spokojní. Používame od jedného roka staršej dcéry. Za nás to boli najlepšie investované peniaze. Veža je pevná, dobre sa čistí, nemá z nej ako spadnúť a aj keď sa po nej vešia, vydrží. Momentálne má 2,5 roka a využívame ju v kuchyni každý deň. Ja ju ale aktívne zapájam do varenia aj pečenia.
A je velmi tazka, vzdy ked ju prenasam tak hromzim, ze ma zase budu krize boliet
Dieťa chodí do uciacej veže samo a vie byť stabilné 🙂 nebála by som sa nebáť vzadu oporu 🙂 my máme meowbaby a je stabilná 🙂
Riadne veľa ja som dcére kúpila s fb od jednej baby čo to vyrábajú doma moje želanie aby bola čierna 🙂 ma nastaviteľné stupienku, oporu tabuľu na maľovanie, počítadlo. Vyšla nas 100€
@timea301196 dobry den, ktoVam vyrabal tuto vezu?

300€?? Ja som kúpila dcérke za 60€, na fb mali ponuku, vyrábajú vo vlastnej firme. Má aj vzadu oporu, nastaviteľný stupienok.. používame od 1. roku, má dva a je tam niekoľko krát za deň, za mňa super kúpa