icon

Od akého veku používať Chereks rukávniky pre začiatočníkov?

16. dec 2025

Od akrho veku ste zacali pouzivat chereks rukavniky tie pre zaciatocnikov? Vraj su vhodne od 8m. Skusali ste aj tak zavcasu? 🙂

zelva123
16. dec 2025

@anonym_autor moja mala cervene asi tak do 2 rokov, az potom sme kúpili zelené. Mala ich aj teraz v lete na dovolenke ako čerstvo 5 ročná tak ja by som takému malému nechala asi cervene este

thereisabear
16. dec 2025
@zelva123

@anonym_autor moja mala cervene asi tak do 2 rokov, az potom sme kúpili zelené. Mala ich aj teraz v lete na dovolenke ako čerstvo 5 ročná tak ja by som takému malému nechala asi cervene este

@zelva123 veď zelené sú pre menšie deti a červené pre väčšie

anonym_838456
16. dec 2025

@anonym_autor zelene sú pre začiatočníkov, červené pre pokročilých. My sme ich používali na kurzoch plávania kam chodila od 6 mesiacov. Keď nechodite na kurzy stačia vám úplne obyčajne rukávy.

autor
17. dec 2025
@anonym_838456

@anonym_autor zelene sú pre začiatočníkov, červené pre pokročilých. My sme ich používali na kurzoch plávania kam chodila od 6 mesiacov. Keď nechodite na kurzy stačia vám úplne obyčajne rukávy.

@anonym_838456 len sa bojim, ze sa syn prevazi a utopi (pri obycajnych rukavnikoch). Ma 1 rok, preto rozmyslam, ze mu necham zelene a starsej dcere kupim cervene. Ale bojim sa ci su vhodne pre tak male dieta. Ci radsej este neostat v kolese.

bobo2433
17. dec 2025

Môj má 5 a stále má zelené 😁a to ma 24kg 😁 ale budúci rok kúpim už červené 😁

dadis
17. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_838456 len sa bojim, ze sa syn prevazi a utopi (pri obycajnych rukavnikoch). Ma 1 rok, preto rozmyslam, ze mu necham zelene a starsej dcere kupim cervene. Ale bojim sa ci su vhodne pre tak male dieta. Ci radsej este neostat v kolese.

@anonym_autor Rocnemu uz urcite cervene, neboj neprevrati sa.

zelva123
17. dec 2025
@thereisabear

@zelva123 veď zelené sú pre menšie deti a červené pre väčšie

@thereisabear pardon, tak som si to pomýlila

kikulienka94
17. dec 2025
@dadis

@anonym_autor Rocnemu uz urcite cervene, neboj neprevrati sa.

@dadis to farebné rozdelenie nie je podľa veku ale skúseností dieťaťa, keď zvládne zelené, môže prejsť na červené. To čo je za nápad radiť ročnému dieťaťu tie červené 🙈🙈🙈