Od akého veku používať Chereks rukávniky pre začiatočníkov?
Od akrho veku ste zacali pouzivat chereks rukavniky tie pre zaciatocnikov? Vraj su vhodne od 8m. Skusali ste aj tak zavcasu? 🙂
@anonym_autor moja mala cervene asi tak do 2 rokov, az potom sme kúpili zelené. Mala ich aj teraz v lete na dovolenke ako čerstvo 5 ročná tak ja by som takému malému nechala asi cervene este
@zelva123 veď zelené sú pre menšie deti a červené pre väčšie
@anonym_autor zelene sú pre začiatočníkov, červené pre pokročilých. My sme ich používali na kurzoch plávania kam chodila od 6 mesiacov. Keď nechodite na kurzy stačia vám úplne obyčajne rukávy.
@anonym_autor zelene sú pre začiatočníkov, červené pre pokročilých. My sme ich používali na kurzoch plávania kam chodila od 6 mesiacov. Keď nechodite na kurzy stačia vám úplne obyčajne rukávy.
@anonym_838456 len sa bojim, ze sa syn prevazi a utopi (pri obycajnych rukavnikoch). Ma 1 rok, preto rozmyslam, ze mu necham zelene a starsej dcere kupim cervene. Ale bojim sa ci su vhodne pre tak male dieta. Ci radsej este neostat v kolese.
Môj má 5 a stále má zelené 😁a to ma 24kg 😁 ale budúci rok kúpim už červené 😁
@anonym_838456 len sa bojim, ze sa syn prevazi a utopi (pri obycajnych rukavnikoch). Ma 1 rok, preto rozmyslam, ze mu necham zelene a starsej dcere kupim cervene. Ale bojim sa ci su vhodne pre tak male dieta. Ci radsej este neostat v kolese.
@anonym_autor Rocnemu uz urcite cervene, neboj neprevrati sa.
@zelva123 veď zelené sú pre menšie deti a červené pre väčšie
@thereisabear pardon, tak som si to pomýlila
@anonym_autor Rocnemu uz urcite cervene, neboj neprevrati sa.
@dadis to farebné rozdelenie nie je podľa veku ale skúseností dieťaťa, keď zvládne zelené, môže prejsť na červené. To čo je za nápad radiť ročnému dieťaťu tie červené 🙈🙈🙈

@anonym_autor moja mala cervene asi tak do 2 rokov, az potom sme kúpili zelené. Mala ich aj teraz v lete na dovolenke ako čerstvo 5 ročná tak ja by som takému malému nechala asi cervene este