icon

Odporúčania na kvalitnú podložku na hranie pre bábo

staankkaa
14. júl 2025

Dobrý deň,
prosím Vás viete mi odporučiť dobrú podložku na hranie pre bábo? Aby bola skladná, kvalitná, nešmykľavá a nemusela by stať stovku.
Kúpila som taftoys ale to je nepoužiteľné, veľmi šmykľavý povrch.
Ďakujem

janetinka27
14. júl 2025

@staankkaa ahpj, my mame obycajnu kruhovu, kde su hore skrizene dva polruhy, cize vznikli akoby 4 ramena.asi kazde babo je ine, ale u nas bolo dolezite, ze sa na ramena dali povesat hracky, retaze, najma tie derave gule na uchop, casom zas babo na brusku naslo na podlozke nasite sustave prvky.niektore podlozky su uhladene a jemne,ale zas tie prvky su nevyrazne

lucia245
14. júl 2025

@staankkaa parklon

michaela329
14. júl 2025

Ja mám takú veľkú skladaciu pogumovanu penu s protišmykovou úpravou, v strede drevenú hrazdu, na ktorú sa môže priťahovať, je stabilná a pevná. Tú som kúpila na vxxnted a navesiam na ňu čokoľvek - ono tie hračky rýchlo omrzia, treba meniť.

kuriatko77
14. júl 2025

@staankkaa topfit.sk - máme od nich maximálna spokojnosť

staankkaa
autor
15. júl 2025
@michaela329

Ja mám takú veľkú skladaciu pogumovanu penu s protišmykovou úpravou, v strede drevenú hrazdu, na ktorú sa môže priťahovať, je stabilná a pevná. Tú som kúpila na vxxnted a navesiam na ňu čokoľvek - ono tie hračky rýchlo omrzia, treba meniť.

@michaela329 ďakujem. Viete mi povedať aj názov, link?

staankkaa
autor
15. júl 2025
@janetinka27

@staankkaa ahpj, my mame obycajnu kruhovu, kde su hore skrizene dva polruhy, cize vznikli akoby 4 ramena.asi kazde babo je ine, ale u nas bolo dolezite, ze sa na ramena dali povesat hracky, retaze, najma tie derave gule na uchop, casom zas babo na brusku naslo na podlozke nasite sustave prvky.niektore podlozky su uhladene a jemne,ale zas tie prvky su nevyrazne

@janetinka27 ďakujem. A viete aj názov, link?

janetinka27
15. júl 2025
@staankkaa

@janetinka27 ďakujem. A viete aj názov, link?

@staankkaa bol to podobny styl ako na obrazku, hore ramena, kde sa dali vesat hracky a tie farebne retaze, derave gule a na spodku pod babatko boli nasite sustave doplnky, babo casom bolo nimi fascinovane

anonym_1671a1
15. júl 2025

Akurat minuly týždeň som objednala jednu na chatu, za par € a je parádna, mame dlažbu všade, nešmýka sa. Doma mame o dosť drahšiu a táto lacná sa mi páči viac 😀 https://allegro.sk/ponuka/penova-skladacia-podl...

michaela329
15. júl 2025
@staankkaa

@michaela329 ďakujem. Viete mi povedať aj názov, link?

@staankkaa takéto niečo, je štruktúrovana a maly slju rad škrabká, keď je na brušku. Plus ju určite využijeme aj v budúcnosti a nie len do roka.

anonym_b5d4cc
17. júl 2025

Ja som to teraz tiez riesila. Chcela som daco nesmyklave, pekne, nie kikiriki. Nasla som jednu novu slovensku znacku Päavish, maju krasne dizajny. Su drahsi, ale podlozka je fakt kvalitna a krasna. Zatial spokojnost☺️ https://www.paavish.sk/detske-podlozky-na-hranie