Odporúčania na spoločenské hry pre deti od troch rokov
Ahojte prosím vás dajte typ na spoločenskú hru od troch rokov
My sme skúšali so synom človeče, keď mal necelé 3 roky. ale ešte sa to nedalo.... Keď sme šli mi, bolo všetko ôk, aké on nechcel hodiť kockou ani kráčať figúrkou.
Teraz mal 3.narodky a dostal hru s názvom Klobúčiky hop! To je veľmi jednoducha spoločenská hra, veľmi ho to baví.
Odporucam sériu hier Moje prve hry od firmy Haba. Deti zacali bavit od troch rokov. U nas je naj Ovocný sad
Môj 2.5 ročný má rád hry od Trefl, tuším séria malý objaviteľ?
Hráme tieto dni napr Protiklady alebo Súvislosti.
Ovocný sad, Pin-Pon
No ja som tiez hladala ale teda nenasla som nic moc pre 3 rocne deti, my hravame akurat tak pexeso aj to otocene obrazkami nahor(len najst rovnake obrazky), puzzle a rybicky ktore treba lovit udickou,magneticku gulickovu drahu,na take typicke spolocenske hry je myslim este priskoro ale uvidime co ostatne napisu
@ivetta1234 skúste mala myska naša to hravá od troch rokov takmer každý večer 😊 úlohou je dostať mysku pred zotmenim do cieľa je to jednoduché hľadám teraz niečo podobné alebo dalsie
@ivetta1234 skúste mala myska naša to hravá od troch rokov takmer každý večer 😊 úlohou je dostať mysku pred zotmenim do cieľa je to jednoduché hľadám teraz niečo podobné alebo dalsie
@alex5896 idem mrknut,diki za tip!👌
@alex5896 my mame doma tieto hry a nasu 2,5 rocnu bavia...djecko ma krasne spracovane hry
@alex5896 my mame doma tieto hry a nasu 2,5 rocnu bavia...djecko ma krasne spracovane hry
@zuzanka101010 ďakujem krasne
Skakajuci zajacik
hladne prasiatko
mala myska
medvedik auvajs
Hapci iglu
Smolicek pacholicek
Vsetky sme hrali skor tak od troch rokov niekedy s upravenymi pravidlami.casti boli vacsinou plastove nehrozilo zjedenie ani znicenie postracanie.a hrame ich vela estw doteraz a to uz ma dcerka 9 je to jednoduche intuitivne netreba citat ani rozmyslat taka oddychovka. Postupne sme presli aj na zlozitejsie.
Skakajuci kralicek, ovocny sad, Rainbow unicorns, klasicke clovece nie, ale podobne typu s pepla pig alebo Pod sa hrat, sa uz tak trochu da, Klobucik hop

No ja som tiez hladala ale teda nenasla som nic moc pre 3 rocne deti, my hravame akurat tak pexeso aj to otocene obrazkami nahor(len najst rovnake obrazky), puzzle a rybicky ktore treba lovit udickou,magneticku gulickovu drahu,na take typicke spolocenske hry je myslim este priskoro ale uvidime co ostatne napisu