icon

Odporúčania na spoločenské hry pre deti od troch rokov

alex5896
7. júl 2025

Ahojte prosím vás dajte typ na spoločenskú hru od troch rokov

ivetta1234
7. júl 2025

No ja som tiez hladala ale teda nenasla som nic moc pre 3 rocne deti, my hravame akurat tak pexeso aj to otocene obrazkami nahor(len najst rovnake obrazky), puzzle a rybicky ktore treba lovit udickou,magneticku gulickovu drahu,na take typicke spolocenske hry je myslim este priskoro ale uvidime co ostatne napisu

bolarazjedna
7. júl 2025

My sme skúšali so synom človeče, keď mal necelé 3 roky. ale ešte sa to nedalo.... Keď sme šli mi, bolo všetko ôk, aké on nechcel hodiť kockou ani kráčať figúrkou.
Teraz mal 3.narodky a dostal hru s názvom Klobúčiky hop! To je veľmi jednoducha spoločenská hra, veľmi ho to baví.

gabca025
7. júl 2025

Odporucam sériu hier Moje prve hry od firmy Haba. Deti zacali bavit od troch rokov. U nas je naj Ovocný sad

ivetta1234
7. júl 2025

A este mame takuto hru,zalezi ale od jazykovych schopnosti,my to nehrame zatial moc vazne 😅
Kloboucku hop som mala ako dieta a tiez ma to bavilo

vkatush
7. júl 2025

Môj 2.5 ročný má rád hry od Trefl, tuším séria malý objaviteľ?
Hráme tieto dni napr Protiklady alebo Súvislosti.

aileen_mt
7. júl 2025

Ovocný sad, Pin-Pon

alex5896
autor
7. júl 2025
@ivetta1234

No ja som tiez hladala ale teda nenasla som nic moc pre 3 rocne deti, my hravame akurat tak pexeso aj to otocene obrazkami nahor(len najst rovnake obrazky), puzzle a rybicky ktore treba lovit udickou,magneticku gulickovu drahu,na take typicke spolocenske hry je myslim este priskoro ale uvidime co ostatne napisu

@ivetta1234 skúste mala myska naša to hravá od troch rokov takmer každý večer 😊 úlohou je dostať mysku pred zotmenim do cieľa je to jednoduché hľadám teraz niečo podobné alebo dalsie

ivetta1234
8. júl 2025
@alex5896

@ivetta1234 skúste mala myska naša to hravá od troch rokov takmer každý večer 😊 úlohou je dostať mysku pred zotmenim do cieľa je to jednoduché hľadám teraz niečo podobné alebo dalsie

@alex5896 idem mrknut,diki za tip!👌

zuzanka101010
11. júl 2025

@alex5896 my mame doma tieto hry a nasu 2,5 rocnu bavia...djecko ma krasne spracovane hry

alex5896
autor
11. júl 2025
@zuzanka101010

@alex5896 my mame doma tieto hry a nasu 2,5 rocnu bavia...djecko ma krasne spracovane hry

@zuzanka101010 ďakujem krasne

saxana000
11. júl 2025

Skakajuci zajacik
hladne prasiatko
mala myska
medvedik auvajs
Hapci iglu
Smolicek pacholicek
Vsetky sme hrali skor tak od troch rokov niekedy s upravenymi pravidlami.casti boli vacsinou plastove nehrozilo zjedenie ani znicenie postracanie.a hrame ich vela estw doteraz a to uz ma dcerka 9 je to jednoduche intuitivne netreba citat ani rozmyslat taka oddychovka. Postupne sme presli aj na zlozitejsie.

pralinka86
11. júl 2025

Skakajuci kralicek, ovocny sad, Rainbow unicorns, klasicke clovece nie, ale podobne typu s pepla pig alebo Pod sa hrat, sa uz tak trochu da, Klobucik hop