Odrážadlo z Lídla
Máte niekto s ním skusenosti? je kvalitné?
neviete ho niekto zohnat?ak nahodou tak tu je moje cislo 0915 848 754.dakujem.
už ho v lidli nemaju? u nás mavaju aj dlhšie, ako je len akcia...ináč je celkom fajné 😉
@verini my sme ho akurat s tatinom doskladali, celkom sme maturovali 😅 . Je urcite kvalitne, kolieska su uplne v pohode, uz sa tesim na zajtra ked ho vyskusame 😉
tiez sme ho malej kupili na druhe narodeninky. dufam,ze bude fajn a hlavne, aby dotiahla na zem, teraz ma 84cm.
ahoj, syn ho ma tiez, za den si nam zvykol, vie uz udrzat rovnovahu a velmi ho to bavi, lebo vdaka velkym kolieskam vie sam prejst aj cez lahsi teren a ja som spokojna, ze je to odrazadlo lahke a ked sa nechce vozit, vylozim si to na kocik 🙂 vsetkym nasim detickam zelam vela kilometrov bez nehody!
raa2, ano je to take bicykloidne, syn bude mat v lete 3 roky a nechcel velmi bicykel ale na toto si zvykol a dokonca uz chce ucit sa aj bicyklovat. Stalo to ak sa nemylim 39eur.
Aj nas Jakub ho dostane na Velku noc, už sa tešim, dufam, že ,mu to pojde, odrázadla vo vseobecnosti má rád. 🙂
my sme ho kúpili a je podľa mňa super. POdobné ako FirstBike za tretinovú cenu 🙂
ja som ho pozerala v lidli v BB a veru ho nemali.. ale je ich tu po meste dosť vela, tak asi preto. 🙂
som rada že sme nezaváhali a kupili.

ano, je uplne paradne, lahke, stabilne, kvalitne....odporucam