icon

Oplatí sa kúpiť drevená pyramída z kociek?

salome_82
20. jan 2014

Ahojte baby,

premýšľam, čo by som tak môjmu krpcovi kúpila a zdá sa mi, že hračiek od roka je akosi málo. Tie čo sú určené od 12 m., sa mi zdajú nudné alebo ľahké a tie pre staršie deti sa mi zdajú zas moc náročné. Zaujala ma však pyramída z kociek, len neviem či sa naozaj oplatí kúpiť. Väčšinou ju vyrábajú z vytvrdeného kartónu, ale našla som aj drevenú. Vyhrali sa s takouto hračkou vaše deti?
Pre istotu vkladám obrázok, aby bolo jasné, čo mám na mysli 🙂

Ďakujem

Oplatí sa kúpiť drevená pyramída z kociek?
jul11
20. jan 2014

@salome_82 myslim,ze by to drobca mohlo bavit. nasej by sa pacili obrazky,hlavne zvierata a aj rada kladie kocky na seba,ale este radsej ich bura. inak celkovo hracky medzi rokom a rok az pol neficia.vtedy sa im paci,ze sa ucia chodit a otvaraju skrinky.nasu velmi hracky nebavili.ale teraz od roka a pol ma rada knizky a lego a babiky a plysakov,co krmi a prebaluje a tak

jul11
20. jan 2014

@salome_82 inak upozornujem ze nasa zasadne odskrabava z kociek nalepeny papier a aj z pasteliek.tak dufam ze vam kocky vydrzia.nase krtkovske uz nezlozim,nevidno obrazky

salome_82
autor
21. jan 2014

@jul11 To by nebol problém, naša nič také nerobí. Aj knižky pekne listuje 🙂 Našla som aj jedny kocky naozaj z dreva, nie z kartónu, tak asi by som kúpila radšej tie. Zatiaľ to však odkladám, nie som si stále istá, či z toho nebude len zavadzadlo v byte 🙂

jul11
21. jan 2014

@salome_82 my sme jej kupili asi tri male hracky a mame ich plno.vela podostavala.tak skus povedat ked sa ta bude niekto pytat ze co chces.ja ked idem na navstevu k detom tak sa spytam.ked ie tak kupujem plienky tie vzdy treba.inak teraz som zredukovala a budem jej ich menit aby sa jej nezunovali a mame viac miesta v izbe

lemurko
21. jan 2014

@salome_82 My sme mali, ale drevenu a boli v tom aj vkladacky - v kazdom poschodi jedna, mam ju asi aj v albume na fotke. Moj maly na hracky velmi nebol, ale tato ho bavila aj stavat, aj burat, aj vkladat spat do seba. Takze u nas na rozdiel od inych hraciek bola v kurze. Doteraz ju beriem na fotenia a deticky vacsinou velmi zaujme. Ale podla mna treba nejaku odolnejsiu variantu 🙂. Za mna teda odporucam

salome_82
autor
27. jan 2014

@lemurko Takúto máte?

lemurko
28. jan 2014

@salome_82 hej taku ako je ta prva, ale ine obrazky, kupovala som to v brendone.

salome_82
autor
28. jan 2014

@lemurko To je jedna pyramida ukázaná zo všetkých 4 strán. Páči sa mi a už som ju aj objednala. Ešte som našla na inej stránke s inými obrázkami, ale mali to tam dosť domotané, tak som to neriešila 🙂 A ďakujem za tip, dúfam, že sa bude dcérke páčiť 🙂