icon

Oplatí sa kúpiť interaktívny stolček pre 10-mesačnú?

ivakat248
17. dec 2019

Baby, vyhra sa s nim 10mesacna? Ak ano, ktory kupit? Mate nejaky z nich?

Oplatí sa kúpiť interaktívny stolček pre 10-mesačnú?Oplatí sa kúpiť interaktívny stolček pre 10-mesačnú?Oplatí sa kúpiť interaktívny stolček pre 10-mesačnú?
90909
17. dec 2019

@ivakat248 Vies mozno ti tu 10 bab napise, ze najlepsia vec na svete a dalsich 10, ze vyhodene peniaze. A tazko urcit, ci sa na to chyti tvoje dieta, alebo nie. Moja rada je odsledovat si, co to dieta asi tak rado robi a podla toho kupovat. Ja som cela namotivovana kupovala dietatu hracky podla kdeakych odporucani pre dany vek a nikam to neviedlo. Bez ohľadu na to, ako edukativne a neviem ake boli Az potom som si zacala vsimat, co asi tak robi, a podla toho skusit kúpiť a vtedy to zacalo vychadzat. A teda este ma napada, ze tiez som prestala investovat vela penazi do hraciek, ktore maju obmedzene posobenie. Ako jasne to su vsetky, ale su take ktore vydrzia podstatne dlhšie ako ostatne. Neviem presne urcit vsetky veci co na tom stolceku su a co stoji stolcek samotny, ale podla mna tie veci tam, by si kupila aj separatne za podstatne menej penazi a ked sa dieta nehra, jednoducho ich potom schovala do jednej krabice, nemusis obchadzat dalsi kus nabytku.

jaja23
17. dec 2019

My máme clementoni. Malý sa mu veľmi potešil, ale hrať sa s ním vie tak 3 minúty. Možno v tých 10 mesiacoch viac. Teraz ma 17 mesiacov a vráti sa k nemu niekedy, ale nie na dlho.