Oplatí sa kúpiť ortopedické puzzle/podlahy pre deti?
Oplati sa kupit ortopedicke podlahy / puzzle? Napr znacka Muffik, no su aj ine. Pomohlo to k zlepseniu zdravia? Chodite po tom, ci je to niekde zabudnute v kute? A co deti? Hraju sa s tym? Ak to mate, tak ktore?
Syn ma vpadnute, chodime si na tom masazovat nozky, nejake male hrave cviky ale casto ma to stve lebo je to rozburane a roztahane po izbe. Ja sama po tom chodim tiez. On ma ale len 2r takze tazko povedat ci sa mu noha lepsi prirodzene alebo aj vdaka puzzliam.
Admin proaktivne zmenil nadpis. Pytam sa na pouzitie dospelymi aj detmi.
@really8 V akom veku si zacala s dietatom pouzivat puzzle a ty ako casto pouzivas tuto podlahu?
Asi dva roky mal ked som to kupila (z druhej ruky). My to mame permanentne rozlozene pri takej skrinke. Ja sa skor len sem tam prejdem alebo sa na to hrame ale to su minuty. Mensi nechodec tu skrinku potrebuje este na drzanie takze on sa po tom smatle tiez. Suseda ich mala rozlozene pri umyvadle tak napr rano a vecer na ton vsetci "povinne" stali.
Ja som ich kúpila keď si začal chodiť používame to denne nakoľko som ich uložila namiesto kade chodí stále ,raz za čas ich pekne po umývam a vložím naspäť na miesto , Občas sa mu postavila takú dráhu doma a Puzzle som mu dala na začiatok aj nakoniec ale ja s ním chodím na veľa kurzov aj Fyzio takže viem čo a ako je preňho vhodné
Ja som ich dala do chodby kadiaľ chodí celá rodina, nedajú sa obísť 😃. Či to na niečo pomáha neviem, ale je to príjemné.
Este aku znacku mate a ci sa nesmykaju?
My máme z Allegro, nie je to žiadna značka, cenovo najvýhodnejšie vyšli tam.Šmýkať sa nešmýkajú.

ak mate problémy je to ok. pouzivame. ak je dieťa zdrave nevidí dôvod chodit po tom.len občas pre zabavu