Oplatí sa kúpiť učiacu vežu pre batoľa?
Ahojte.
Maminky, z vašich skúseností - oplatí sa mi ju kúpiť? Dcéra má 16 mesiacov, všade chce byť, všetko chce vidieť, ale je to malé tornádo, neublíži si s tým?
Ďakujem
My sme využívali dosť aktívne vyše 3 roky 🤷♀️ už pred prvým rokom keď ešte nechodil ale vedel stať mi asistoval v kuchyni a do cca 4,5 roku.
Je to super vec. U nas fici uz ale 3 roky. Nema si tym velmi ako ublizit. Skor si ublizi ked sa strepe zo stolicky
@21barborka21 my vyuzivame. Dostal to na 18 mesiacov a ked som v kuchyni, stale je pri mne. Ublizit si nema ako na tom. Bezpecnejsie je to ako keby stal na stolicke.
@21barborka21 my vyuzivame. Dostal to na 18 mesiacov a ked som v kuchyni, stale je pri mne. Ublizit si nema ako na tom. Bezpecnejsie je to ako keby stal na stolicke.
@anonym_f42b7d
@anonym_53e32b
Mama ma presviedča, že to bude malá určite posúvať, preto sa pýtam, či si s tým deti náhodou neublížili, napadlo to vašim deťom posúvať ju?
Naša má 10 rokov a využívali sme hádam aj do 7 - 8, ak nie viac. Už ako veľká, keď so mnou robila medovníčky a nedostala pohodlne na pracovnú dosku, stala na najnižšom stupienku.
@anonym_f42b7d
@anonym_53e32b
Mama ma presviedča, že to bude malá určite posúvať, preto sa pýtam, či si s tým deti náhodou neublížili, napadlo to vašim deťom posúvať ju?
@21barborka21 tak posuvat moze hocijaky nabytok. Aj stolicku. Jedine na co si dst mozno pozor je, aby ta uciaca veza nemala vodorovne tycky, ale zvisle. Lebo po tych vodorovnych deti radi lozia ako po rebriku.... a inak my ju tiez velmi casto pouzivame. Asi ozaj zavisi od dietata. Nas syncek velmi rad pomaha pri vareni. Ma coskoro 3 roky a uz si ju posunie k linke kam potrebuje a vybehne hore 🙂
@21barborka21 tak posuvat moze hocijaky nabytok. Aj stolicku. Jedine na co si dst mozno pozor je, aby ta uciaca veza nemala vodorovne tycky, ale zvisle. Lebo po tych vodorovnych deti radi lozia ako po rebriku.... a inak my ju tiez velmi casto pouzivame. Asi ozaj zavisi od dietata. Nas syncek velmi rad pomaha pri vareni. Ma coskoro 3 roky a uz si ju posunie k linke kam potrebuje a vybehne hore 🙂
@danka_gi Super. Tak ste ma presvedčili, idem nejakú pozrieť. Ďakujem
@anonym_f42b7d
@anonym_53e32b
@21barborka21 neposuva ju, dost tazka je aj ale ani ho to nenapadlo
@anonym_f42b7d
@anonym_53e32b
@21barborka21 mam 18m a posuva si ju po kuchyni kam potrebuje. A co? A uz aj spadol zo schodika ked sa ucil zliezat. A co?
Kúpili sme, po pol roku sme dali preč. Syn tam bol asi 3x po 5 minút, absolútne ho to nebavilo. Za mňa hovadina ako mraky, vyhodené peniaze. Ty si poznáš dieťa či tam obstojí a bude ho zaujímať pozerať na teba čo robíš. Môjho nezaujimam ani ja, nie ešte nejaké moje varenie napríklad 🤷🏻♀️
@21barborka21 mam 18m a posuva si ju po kuchyni kam potrebuje. A co? A uz aj spadol zo schodika ked sa ucil zliezat. A co?
@really8 Mne ide len o to, aby to na seba neprevrátila
@really8 Mne ide len o to, aby to na seba neprevrátila
@21barborka21 jasne chapem. Pri beznom detskom posuvani by ju prevratit nemala. Ale musis jej samozrejme urcit pravidla ako sa chodi na vezu, ako dole a co sa na nej moze a co nie.
Mame uciacu vezu uz polroka, za mna super vec. Ano, dcera si ju posuva ale takym sposobom ze ked robim daco v kuchyni, tak si ju prisunie k linke, vylezie tam a "pomaha" mi. stale ked chystam jedlo alebo umyvam riady, dnes rano mi pomahala supat uvarene vajicka. kupili sme masivnu drevenu z druhej ruky, je perfektna. vyuzivame kazdy den. Dcera ma 21m.
Za mna áno. S prvou sme využívali asi 3 roky. Od kedy sa naučila stať až do cca 4 rokov. Ona by ju využívala aj neskôr len sme už potrebovali pre mladšie dieťa. To ju používalo necelé dva roky. Potom sme ju presunuli na terasu. Takze za mna rozhodne áno ale aj treba vybrať vhodnú.

Ahoj, u nás úplne zbytočná kúpa. Ale mám syna a jeho záujmy boli a sú skrinky a nie nejaké varenie 🤷