icon

Penová podložka alebo puzzle: Čo vybrať pre bábätko?

anna1992
9. feb 2025

Prosím, čo lepšie tlmí nárazy pri pretáčaní, je praktickejšie pre bábätko na zem? Na Lalalu / Parklon nemám. Niečo lacnejšie, vďaka.

Penová podložka alebo puzzle: Čo vybrať pre bábätko?Penová podložka alebo puzzle: Čo vybrať pre bábätko?
ina2405
9. feb 2025

@anna1992 penové puzzle som kúpila asi za 8e na allegro. Sú fajn.

anna1992
autor
9. feb 2025

Pripadne žinenka?

nektar_inka
9. feb 2025

@anna1992 Určite podložka,praktickejsia,lepšie sa umýva,ľahšie prenáša

panonia
9. feb 2025

Určite podložka ...neskôr sme mali puzzle všade len nie na zemi 🤣.

tamta
9. feb 2025

Tie puzzle NEKUPUUUUUJ! Otras. Furt sa rozoberali.. Vyhodili sme to do kosa. Presne tieto. Kup podložku vcelku.

domka222
9. feb 2025

Podložka. Puzzle večne rozhádzané a keď som chcela pod nimi upratať, tak rozložiť, zložiť

nila0622
9. feb 2025

Presne ako píšu ženy vyššie, tie puzzle boli všade 😂 Držal sa na nich strašne bordel, ak som chcela pod nimi upratať tak vždy rozložiť a zložiť. Vymenili sme za topfit podložku a paráda

maryskas
9. feb 2025

podlozka a najlepsie ta skladacia, je lahka a vies zobrat lahko so sebou 🙂 a stoji cca 20€

minesasubu
9. feb 2025

puzzle nekupuj je to blbosť za mňa a omrvinky sa ti dostanú fakt všade do tych zahybov , my sme mali xxl podložku z mimilo kupila som v akci za 10e na kod z unionu , ptm som kupila podložku z pametovej peny a tá je omnho lepšia makka kvalitná
ak nemás na novú tak kup z druhej ruky vačšina mamičiek predáva aj novú alebo v top stave

dobryden
9. feb 2025

@anna1992 za mna zimenka,lebo tu môžete pouzit aj neskor na korcule,mlynske kolá ,stojky.My sme mali puzzle a penovú podložku,z toho podložka je lepsia ,pretoze puzzle sa tazsie umyva a po case sa aj nedrzi tak tvar.Z praktického hladiska lepsia podložka penový a zinenka je asi z dlhodobejšieho hladiska najideálnejšia.

izabela181
9. feb 2025

@anna1992 podložka určite 😊 u nás vyuzita na 100% odkedy mal maly cca 6 mesiacov až do 3 rokov, potom sme kúpili koberec 😊 kamoska mala puzzle a iba nadávala, lebo do tých spojov sa stále dostal nejaký bordel 😬

anna1992
autor
9. feb 2025

@nila0622 zo stránky Topfit? A ktorú prosim, MillyMally alebo 4FIZJO-KIDS, pozerám práve a dumem, ktorá bude lepšie odolávať pádom, obe majú uvedenú hrúbku 1cm

parvinka0001
25. mar 2025

Mali sme casmatino podložku