Penová podložka alebo puzzle: Čo vybrať pre bábätko?
Prosím, čo lepšie tlmí nárazy pri pretáčaní, je praktickejšie pre bábätko na zem? Na Lalalu / Parklon nemám. Niečo lacnejšie, vďaka.

Pripadne žinenka?
@anna1992 Určite podložka,praktickejsia,lepšie sa umýva,ľahšie prenáša
Určite podložka ...neskôr sme mali puzzle všade len nie na zemi 🤣.
Tie puzzle NEKUPUUUUUJ! Otras. Furt sa rozoberali.. Vyhodili sme to do kosa. Presne tieto. Kup podložku vcelku.
Podložka. Puzzle večne rozhádzané a keď som chcela pod nimi upratať, tak rozložiť, zložiť
Presne ako píšu ženy vyššie, tie puzzle boli všade 😂 Držal sa na nich strašne bordel, ak som chcela pod nimi upratať tak vždy rozložiť a zložiť. Vymenili sme za topfit podložku a paráda
podlozka a najlepsie ta skladacia, je lahka a vies zobrat lahko so sebou 🙂 a stoji cca 20€
puzzle nekupuj je to blbosť za mňa a omrvinky sa ti dostanú fakt všade do tych zahybov , my sme mali xxl podložku z mimilo kupila som v akci za 10e na kod z unionu , ptm som kupila podložku z pametovej peny a tá je omnho lepšia makka kvalitná
ak nemás na novú tak kup z druhej ruky vačšina mamičiek predáva aj novú alebo v top stave
@anna1992 za mna zimenka,lebo tu môžete pouzit aj neskor na korcule,mlynske kolá ,stojky.My sme mali puzzle a penovú podložku,z toho podložka je lepsia ,pretoze puzzle sa tazsie umyva a po case sa aj nedrzi tak tvar.Z praktického hladiska lepsia podložka penový a zinenka je asi z dlhodobejšieho hladiska najideálnejšia.
@anna1992 podložka určite 😊 u nás vyuzita na 100% odkedy mal maly cca 6 mesiacov až do 3 rokov, potom sme kúpili koberec 😊 kamoska mala puzzle a iba nadávala, lebo do tých spojov sa stále dostal nejaký bordel 😬
Mali sme casmatino podložku

@anna1992 penové puzzle som kúpila asi za 8e na allegro. Sú fajn.