icon

Recenzie a skúsenosti s cyklovozíkmi pre deti

ninjah
15. apr 2025

Ahojte, nedávno sme kúpili cyklovozik a teda recenzii som pred kúpou veľa nenašla, možno šlo len o môj konkrétny model, no nevedela som na čo pozerať, na čo sa zamerať a pod. Vedela som len že chcem dvojmiestny a chýbali mi fóra a osobné skúsenosti s rôznymi cyklovozíkmi. Pozerala som viacero videí a návodov a vždy mi chýbal nejaký uhol, ukážka polohovania ako hlboko idu deti do ľahu, alebo nejaká iná info ktorá sa nedala dopátrať. Nakoniec sme sa rozhodli pre hamax cocoon pre dve deti, len mi napadlo, že sa tu spýtam a možno sa hodí aj niekomu ďalšiemu aktuálne info na rôzne cyklovoziky, keďže ide jar a isto veľa ľudí rozmýšľa o kúpe niečoho takého. Aké máte cyklovoziky, ako ich hodnotíte s odstupom času? Aké boli vaše preferencie a kde ste napríklad ubrali z požiadaviek na úkor niečoho iného? Budem vďačná za podrobný opis, vaše pocity ako sa vám napríklad pozdáva ovládanie, materiály, doplnky, a vaše skúsenosti.

elenka1907
15. apr 2025

@ninjah my sme kúpili Thule chariot sport 1 uz ho budeme mat 2 roky, za nas velmi dobra kupa najskor sme využívali na korčule kedze ma brzdu na rukoväti, na bycikel a teraz už skôr ako športový kočík keďže klasický odmietame. My sme spokojný s nim a maly si tam vie aj pospať aj keď sa nesklopi.