icon

Rozprávajúca alebo spievajúca plyšová hračka

evitka83
10. nov 2015

Kocky prosim vas, neviete poradit, kde by som zohnala taku rozpravajucu, alebo spievajucu plysovu hracku, ze ju pustim malej v postielke a bude jej to nejaky cas rozpravat alebo spievat rozpravky? A aby to malo zensky hlas. Nechcem hracku, kde musite kazdu chvilu mackat labky, aby to spievalo, a ani toho hnedeho medveda, co cita rozpravky muzskym hlasom. Ak viete niekto poradit, velmi pomozete 😉 velka vdaka

8291
10. nov 2015

No také hračky co by dlho trkotali ani neviem ci sú.a to by si sa bateriek nakúpila.neskusila si cd?ved tích rozpravku na cd jevneurekom a krásnych.lidl rozpravocky sú fakt pekné a stoji to pár euráčikov

trajamusketiery
10. nov 2015

A co keby si malej rozpravala a spievala ty 😉

saxana000
29. jún 2019

Na yotube je milion rozpravok na pocuvanie internet je vsade netreba kupovat special hracku.dat obycajneho plysaka a rozpravku pustit z telefonu. . najkrajsie su stare z OPUS platni

lenocka12345
29. jún 2019

Som ucitelka a ked toto vidim trha ma od nervov , odhliadnuc od toho ze to chuda dieta bude pocut dookola , stale to iste , nema to absolutne ziaden efekt , radsej sa s nou rozpravaj ty , spievaj a ked nevies tak v pohode staci nejaka instrumentalna hudba. a ak jej nebudes citat ani spievat kym bude v postielke , nielen ze to prezije , ale dokonca to na nej nezanecha absolutne ziadnu stopu 🙂 takze fakt radsej ticho ako nejaka stupidna melodia dookola 🙂