icon

Sánky na ťahanie alebo tlačenie

akzuzs
12. nov 2022

Ahojte,premýšľame malému (1rok a 2 mes.)kúpiť na Vianoce sánky.Premyšľame nad týmito dvoma.Poradite mi?Dakujem

Sánky na ťahanie alebo tlačenieSánky na ťahanie alebo tlačenie
zuzinka888
12. nov 2022

Podla toho ako ich chces vyuzivat. Ak namiesto kocika tak druhe. Ak nz svah tak prve. Neviem si predstavit ako sa chces spustat z kopca tymi druhymi. Na trhu su aj drevene s ruckou- ktoru podla potreby odmontujes/ namontujes.

aurorastone2
12. nov 2022

Podľa mňa určite ťahať, neviem ci predstaviť tlačiť sánky do kopca 😁 ale teraz pozerám na to a šnúrku na ťahanie vieš dat na obe 🤷‍♀️

akzuzs
autor
12. nov 2022

@zuzinka888 tie druhe sa dá dat ta tlaciaca tyč dole a ostanú iba s operadlom a aj strieska vie ist dole...ale či sú aj dobre neviem,píšu,že majú vysokú nosnosť tak zvládli by aj mňa.. ale vôbec nemáme s nimi skúsenosť...staršie deti sú už veľké a začíname odznova a pri nich sme mali klasiku

katka0123
12. nov 2022

@akzuzs zalezi od regionu, kolko krat ich za zimu vytiahnes. Tie cierne vyzeraju super. Ak ich chces viac na vozenie, sanky su nebezpecne. Aj tak budes casom kupovat nieco plastove. Zvazila by som "investiciu". Tak male dieta to neoceni. Ak trvas na sankach, pozri aj bazar. Plastovych vychytavok je uz vela. Aj plastovych sani.

tinkavvv
12. nov 2022

@akzuzs tie druhe su smerom dole o nicom. Vyskusane.
Mame klasicke, neda sa to porovnat.