icon

Skúsenosti s magnetickou stavebnicou Elis Design Eli Fix

24. sep 2025

Ahojtr máte skúsenosti s magnetickou stavebnicou od Elis Design Eli fix? Neviem poriadne nájsť žiadne recenzie. Ďakujem 😊

eve13
18. okt 2025

@anonym_autor objednala som ju a čakám, tiež som nevedela nájsť poriadnu recenziu... tak uvidíme.

autor
24. okt 2025
@eve13

@anonym_autor objednala som ju a čakám, tiež som nevedela nájsť poriadnu recenziu... tak uvidíme.

@eve13 Ahoj, dala by si mi prosím vedieť keď príde aká je? Či si spokojná s kvalitou? Ďakujeeeem 😊

lenshaa
4. nov 2025
@eve13

@eve13 dobrý deň, aj mňa by zaujímalo ako ste spokojná so stavebnicou?

13uzivatelka11
8. nov 2025

Nikto nič? 😁 Tiež by ma to zaujimalo 🙂

eve13
13. nov 2025
@lenshaa

@eve13 dobrý deň, aj mňa by zaujímalo ako ste spokojná so stavebnicou?

@13uzivatelka11
@lenshaa dobrý podvečer, konečne som sa k tomu dostala....stavebnica vyzera velkostne ako connetix, su totožné, na kockách majú len iný vzor a nie su spájané nitmy, no vyzerajú dosť pevne. Urobila som test, naraz som dvihala šesť kociek connetix a šesť elifix a držali úplne rovnako. Pripájam aj foto

eve13
13. nov 2025
@eve13

@13uzivatelka11
@lenshaa dobrý podvečer, konečne som sa k tomu dostala....stavebnica vyzera velkostne ako connetix, su totožné, na kockách majú len iný vzor a nie su spájané nitmy, no vyzerajú dosť pevne. Urobila som test, naraz som dvihala šesť kociek connetix a šesť elifix a držali úplne rovnako. Pripájam aj foto

@eve13 uvidíme aká bude stabilita po poskladaní, huľočkovú dráhu sme ešte nemali...