icon

Skúsenosti s ohrádkou na hranie z Kauflandu

4. sep 2025

Ahojte, máte niekto doma túto ohradku z Kauflandu ? 180x150 cm . Máte s ňou skúsenosti , je pevná, kvalitná alebo skôr labilná a nestala ? Dokedy ste využívali ohradku ? Zvažujem či sa vôbec oplatí kupovať …

Skúsenosti s ohrádkou na hranie z Kauflandu
anonym_e45124
4. sep 2025

Zbytočnosť .dieta nie je zver co ju zatvoris do ohrádky .dieta ma objavovať ,skúmať ….

evcagabi
4. sep 2025

som ti tak predstavila moju slecnu ako ju dam do ohradky 😅 to peklo, co by nastalo 😅
za mna je to jedna z najdebilnejsich veci, co moze niekto kupit , ako vazne?

autor
4. sep 2025
@anonym_e45124

Zbytočnosť .dieta nie je zver co ju zatvoris do ohrádky .dieta ma objavovať ,skúmať ….

@anonym_e45124 ja som sa nepýtala na tvoj názor v tomto smere ale či niekto ma tento typ doma 😁 usudzujem že ty nemáš - prosím ta nerob mi tu spam pokiaľ to neni k teme , nevieš ani načo ju potrebujem ☝🏼😁😁

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
4. sep 2025
@evcagabi

som ti tak predstavila moju slecnu ako ju dam do ohradky 😅 to peklo, co by nastalo 😅
za mna je to jedna z najdebilnejsich veci, co moze niekto kupit , ako vazne?

@evcagabi taktiež , ako pani povyše, nezaujíma ma aký typ dieťaťa máš doma ty 🙂 ani vaša rodinná situácia či tvoje názory ohľadne ohrádky áno/ nie. Ja riešim konkrétny produkt a na takýto pokec o svojom dieťati kde ti vydrží / nevydrží môžeš hovoriť kamarátkam, sestre a podobne.

evcagabi
4. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi taktiež , ako pani povyše, nezaujíma ma aký typ dieťaťa máš doma ty 🙂 ani vaša rodinná situácia či tvoje názory ohľadne ohrádky áno/ nie. Ja riešim konkrétny produkt a na takýto pokec o svojom dieťati kde ti vydrží / nevydrží môžeš hovoriť kamarátkam, sestre a podobne.

@anonym_autor najdi recenzie k produktu na nete a zavri si tam dieta ako psa ty rodinna situacia 😅

anonym_f1ee65
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor S týmto typom skúsenosť, nemám,
Mali sme ohrádku prenosnú s pevným dnom, niečo ako cestovná postieľka. Super vec, využívala som od narodenia do roka. Vždy som si ju preložila, kde som potrebovala.
Nemali sme lehátko, kresielko a podobné hlúposti.

autor
4. sep 2025
@evcagabi

@anonym_autor najdi recenzie k produktu na nete a zavri si tam dieta ako psa ty rodinna situacia 😅

@evcagabi … naozaj mi je veľmi ľúto deti, ktoré majú takéto Maminy, od rana hádavé, ktoré súdia druhe mamy a nasilu tlačia svoje názory o ktoré ale žiaľ nikto nestojí, lebo sú irelevantné - ako tie tvoje….zaujimave, dufam si takáto neni doma aj na vlastne deti doma. Držím palce - stále sa da natom pracovať. O akých zvieratách hovoríš neviem, veľmi zvláštne, aspoň sme sa s mužom trochu pobavili pri rannej kave. Pekný dnik ❤️

evcagabi
4. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi … naozaj mi je veľmi ľúto deti, ktoré majú takéto Maminy, od rana hádavé, ktoré súdia druhe mamy a nasilu tlačia svoje názory o ktoré ale žiaľ nikto nestojí, lebo sú irelevantné - ako tie tvoje….zaujimave, dufam si takáto neni doma aj na vlastne deti doma. Držím palce - stále sa da natom pracovať. O akých zvieratách hovoríš neviem, veľmi zvláštne, aspoň sme sa s mužom trochu pobavili pri rannej kave. Pekný dnik ❤️

@anonym_autor okej, bavte sa aj s muzom 😁 my sa pobavime na tom, ze idete pouzivat ohradku

autor
4. sep 2025
@anonym_f1ee65

@anonym_autor S týmto typom skúsenosť, nemám,
Mali sme ohrádku prenosnú s pevným dnom, niečo ako cestovná postieľka. Super vec, využívala som od narodenia do roka. Vždy som si ju preložila, kde som potrebovala.
Nemali sme lehátko, kresielko a podobné hlúposti.

@anonym_f1ee65 ďakujem za aspoň jeden komentár k diskusii, normálne si to vazim v tento dobe kde každý komentuje úplne odveci 🙌🏻😁 …ďakujem. ja ju nemám v pláne využívať tak načo je určená, ale robim deťom do exteriéru motorické centrum a rôzne preliezačky podliezacky a podobne. Táto ma dva vchody čo mi pasuje a bude to časť kde bude “ suchý bazén “ - a zároveň miesto kde budú “ miesto deky “ mať kde sedkať na zemi a mať taký “ bunker “ - skratka takú motorické dráhu to nazvem 🤭 len neviem či je kvalitna chcem aby vydržala viac sezón.

autor
4. sep 2025
@evcagabi

@anonym_autor okej, bavte sa aj s muzom 😁 my sa pobavime na tom, ze idete pouzivat ohradku

@evcagabi ….úplne v pohode, ak je toto vás druh humoru s manželom tak opäť opakujem - pre mňa veľmi zvláštne ale - som rada že vás táto diskusia pobavila, môžte sa zabaviť aspoň , nemate začo , pekný dnik 😁👌🏼

biglovemom
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e45124 ja som sa nepýtala na tvoj názor v tomto smere ale či niekto ma tento typ doma 😁 usudzujem že ty nemáš - prosím ta nerob mi tu spam pokiaľ to neni k teme , nevieš ani načo ju potrebujem ☝🏼😁😁

@anonym_autor treba konkrétne pisat 🤷🏼‍♀️a potom by si sa nerozčuľovala 😎

evcagabi
4. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi ….úplne v pohode, ak je toto vás druh humoru s manželom tak opäť opakujem - pre mňa veľmi zvláštne ale - som rada že vás táto diskusia pobavila, môžte sa zabaviť aspoň , nemate začo , pekný dnik 😁👌🏼

@anonym_autor okej, pobavime sa 😁 aj tebe pekny den 🌼

autor
4. sep 2025
@biglovemom

@anonym_autor treba konkrétne pisat 🤷🏼‍♀️a potom by si sa nerozčuľovala 😎

@biglovemom ja som ale písala konkrétne- dokonca som ku KONKRÉTNEJ otázke priložila KONKRÉTNU fotku produktu 😁😁 nerozculujem sa ale sa smejem, je to celkom vtipne čo riešia Maminy ma materských dovolenkách, zaujímavé. Mám pocit že sa rozčúlili Maminy ktorých sa to netýka 😁 a nemám dôvod udávať svoje vlastne plany s mužom o tom čo si dáme / nedáme na nás pozemok pre naše deti 😁 načo to mám dávať do otázky keď ma zaujíma KONKRÉTNA VEC ? Joj , hovorím - veľmi hadave povahy ktoré odsudzujú a samé ani nevedia čo a prečo.

autor
4. sep 2025
@evcagabi

@anonym_autor okej, pobavime sa 😁 aj tebe pekny den 🌼

@evcagabi ďakujeme ❤️

katusik456
4. sep 2025

@anonym_autor mame z Kauflandu nie možno tento typ ale iný, veľkosť 180x150 je veľká. Dospelý si tam vie ľahnúť, ma tam podložku, hračky, matrac detsky, váľa sa tam, chodí okolo, vylieza, skrýva sa. Super vec. Je to dostatočne pekne že sa vieš aj ty o to jemne oprieť, my to mame ale pri nábytku - komode takže sa nebojím že sa to prevalí. Celkovo je to dostatočne pevne vie sa zaprieť rukami a dvihnúť bez problémov. Odporúčam veľmi lebo je to bezpečne, dieťa tam nezatváram ale keď idem na wc proste je to bezpečnejšie ako nechať dieťa len tak po byte, to by ste všetky potom penu na stenách museli mať. A objavuje, skúša, ale vie kde ma bezpečný priestor, kde si môže oddýchnuť, chodí tam aj sám sa zahrať. Žiadna klietka to nie je. A to čo planujes je super, určite ich to bude baviť. Zabudla som syn mal 10 mesiacov cca keď sme kúpili, teraz ma rok a veľmi využívaná je. Ľahko sa skladá, prenosná, len si treba naštudovať návod a potom to už vieš aj bez neho poskladať

katusik456
4. sep 2025
@evcagabi

@evcagabi tak toto je sranda, prečo hneď útok? 🙂 ja mám živé dieťa ročne a v pohode tam ide sám, sú deti a deti. Prečo zhadzovať autorku? Chce pre svoje dieťa to najlepšie, rovnako ako ja alebo ty. Mám ohradku a teraz čo? Podľa teba debilina, za mňa je blbosť, keď dieťa si dovoľuje všetko na svete lebo objavuje, vidím takéto deti nevystatw na ihriskách typu môžem všetko. Nehovorím že tvoja je taká ale zas brzdime sa trošku.

katusik456
4. sep 2025

@anonym_autor super nápad máš s tým motorickom centrom, kašli na superdokonalemamicky, a nevyžiadané názory, zhadzovanie, vieš musia si rypnut hneď zrana, aby sa mali lepšie. Vidno to na štýle písania 😀 v realite by ti ani tuk nepovedali a kukali.

evcagabi
4. sep 2025
@katusik456

@evcagabi tak toto je sranda, prečo hneď útok? 🙂 ja mám živé dieťa ročne a v pohode tam ide sám, sú deti a deti. Prečo zhadzovať autorku? Chce pre svoje dieťa to najlepšie, rovnako ako ja alebo ty. Mám ohradku a teraz čo? Podľa teba debilina, za mňa je blbosť, keď dieťa si dovoľuje všetko na svete lebo objavuje, vidím takéto deti nevystatw na ihriskách typu môžem všetko. Nehovorím že tvoja je taká ale zas brzdime sa trošku.

@katusik456 moju prvu reakciu neberiem ako utok. Dalsie uz rovnako utocne ponala aj autorka. My sme si pozelali pekny den, tak ho pozelam aj tebe a idem sa venovat malej, lebo u nas ohradka a podobne veci nefunguju. Pekny den 🌼

lienka.7
4. sep 2025

@anonym_autor nemám skúsenosť s touto, ale so značkou Brevi (tusim😁) s tou veľkou. Za mna najlepšie čo som mohla mať. Pri oboch dievčatách, keď som si niečo potrebovala urobiť, dala som ich tam, pohrali sa, aj pospali😁 a ja som nemala problém, že nemôžem bez dietata ísť s prepáčením ani na wc ci umyť si hlavu.

autor
4. sep 2025
@evcagabi

@katusik456 moju prvu reakciu neberiem ako utok. Dalsie uz rovnako utocne ponala aj autorka. My sme si pozelali pekny den, tak ho pozelam aj tebe a idem sa venovat malej, lebo u nas ohradka a podobne veci nefunguju. Pekny den 🌼

@evcagabi …za mňa je aj tvoja prvá reakcia na môj príspevok útok , ja takto nezvyknem komunikovať či s blízkymi ani s cudzími ľuďmi nie, nikdy by som si to nedovolila , možno preto je tam z mojej strany to “ nepochopenie “ voči vám a už vôbec nerozumiem ako môže jedna MAMA napísať o hocijakom dieťati nech je “ kľudne zavreté ako zver “ … toto neponizujete mňa a ani Maminy ktoré ohrádky používajú ( áno, mnoho ich používa a je to úplne v poriadku rovnako ako to že ich niekto nepoužíva - každý ma ine dieťatko a ine názory na výchovu a to je úplne v poriadku ) ale ponizujete samu seba ako mamu, ženu verejne a teda vravíte že sa natom smejete ešte aj s mužom že zeny používajú ohrádky… je to zvláštne a väčšinou takto nič neriešim vo fórach ale toto ma normálne zaujalo, ako dokáže niekto byt takto frustrovaný že urážať druhé ženy / ľudí , úplne bezdôvodne a výsmesne, nadradene a pritom - vôbec nemá pravdu. Takže áno, nevyžiadané rady v style , citujem TEBA - že je niečo “ najdebilnejšia kúpa, a zavri si tak dieťa ako zviera “ to svedčí o vás. Ako matka by mi toto ani neprišlo na um a nie to písať cudzej zene. Ale vaša vlastná vizitka…

autor
4. sep 2025
@katusik456

@anonym_autor super nápad máš s tým motorickom centrom, kašli na superdokonalemamicky, a nevyžiadané názory, zhadzovanie, vieš musia si rypnut hneď zrana, aby sa mali lepšie. Vidno to na štýle písania 😀 v realite by ti ani tuk nepovedali a kukali.

@katusik456 ďakujem za radu a detaily, oni budú podobné myslím, pôjdem asi do toho a skúsim 🙂 ja si tiež myslím že ohrádka nespôsobí deťom žiadnu traumu a aj pre detičky v mesiacoch ako máš ty je to riešenie ...dokonca bezpečné ... teraz sa až moc analyzuje aj to čo by sa nemuselo :D ďakujem za tvoj komentár, si milá... ja to osobne neberiem ani sa mu to nedotýka, pretože som tvoj " tábor" a tiež si myslím že táto bezhraničná výchova neni výchova ( skôr nevýchova) ale až prehnaná starostlivosť a pod. , pracujem v školstve- presne viem čo si myslela tými situáciami na detských ihriskách... ono to z môjho pohľadu z praxe NIKDY neni o dieťati ( tie sú jedinečné, každé individuálne ) ale o rodičoch... tam býva kameň úrazu 🙂 Pani prezentuje samú seba, mňa sa to nedotýka. A ďakujem, tiež si myslím že to bude v "teréne" dobrá aktivitka na von... možno aj ako letná čitareň alebo čokoľvek...

autor
4. sep 2025
@lienka.7

@anonym_autor nemám skúsenosť s touto, ale so značkou Brevi (tusim😁) s tou veľkou. Za mna najlepšie čo som mohla mať. Pri oboch dievčatách, keď som si niečo potrebovala urobiť, dala som ich tam, pohrali sa, aj pospali😁 a ja som nemala problém, že nemôžem bez dietata ísť s prepáčením ani na wc ci umyť si hlavu.

@lienka.7 ♥ ďakujem

katusik456
4. sep 2025
@anonym_autor

@katusik456 ďakujem za radu a detaily, oni budú podobné myslím, pôjdem asi do toho a skúsim 🙂 ja si tiež myslím že ohrádka nespôsobí deťom žiadnu traumu a aj pre detičky v mesiacoch ako máš ty je to riešenie ...dokonca bezpečné ... teraz sa až moc analyzuje aj to čo by sa nemuselo :D ďakujem za tvoj komentár, si milá... ja to osobne neberiem ani sa mu to nedotýka, pretože som tvoj " tábor" a tiež si myslím že táto bezhraničná výchova neni výchova ( skôr nevýchova) ale až prehnaná starostlivosť a pod. , pracujem v školstve- presne viem čo si myslela tými situáciami na detských ihriskách... ono to z môjho pohľadu z praxe NIKDY neni o dieťati ( tie sú jedinečné, každé individuálne ) ale o rodičoch... tam býva kameň úrazu 🙂 Pani prezentuje samú seba, mňa sa to nedotýka. A ďakujem, tiež si myslím že to bude v "teréne" dobrá aktivitka na von... možno aj ako letná čitareň alebo čokoľvek...

@anonym_autor tak nech sa detičky pobavia, sme tu aj také,čo vieme poradiť k veci. Len niekedy ťažšie sa hľadá. 🙂 a plne súhlasím s tebou, čo si písala.

katusik456
4. sep 2025
@evcagabi

@evcagabi prvá reakcia bola útok 🤣 jedna z najdebilnejsich veci, to ako vážne? Niečo v podobnom zmysle, ale to je tvoja vec. Pozri mne je jedno komu praješ/nepraješ pekný deň, mne toto od teba netreba 😛 hovorí sa ži a nechaj žiť.