Šmýklavka pre deti
Nebolo to topankami? Gumenne podrazky brzdia v smykani
@zorkahorka neviem,ale mávali rôzne topanky a nešlo to.Skusali to obe
@zorkahorka mali sme presne túto,čo je na obrázku od jednej pani z bazosu ju predávala novú zabalenú za 25eur.A na internete stojí okolo 70-80eur.Ci to bol nejaký chybný kus,neviem
@miirkka1 nie, nebol chybny. aj u nas na ihrisku je a mojim detom to tiez nejde, ale podla mna preto, ze su obuti. skuste nabuduce naboso
@zorkahorka oni skúšali aj naboso ,všelijak.Aj na jeseň,na jar, v lete.Ked bola ta staršia, mala takú malinku inej znacky a ta jej išla vo všelijakých topánkach.
@miirkka1 aha, tak bude asi zly material
Prelakovat ste neskusali?my mame takuto a uz bola taka vytrusena od mrazu a slnka.vysmirglovala som poriadne dohladka pretrela som ju lakom co sme pouzivali ked sme malovali kamienky a ide ako vichor..a v lete sa treba smykat s leginkami s holym zadkom to trochu brzdi
Mne tieot plastove rpidu aj strasne nestabilne, duplom pre vacsie deti, nemali ste s tym nikto problemy?. Sused postavil z dreva na sposob detskych ihrisk a dal tam klasicku smyklavku na to, a vybavene, odsuchaju sa aj velke deti a sucha sa... keby som do toho isla, urcite to urobime tak. a je to 2v1 lebo deti sa tam odhraju aj na bunkre a kadeco :D
Moze to byt kludne aj materialom ale aj spadom, ak nie je dostacujuci, tak to nepojde. No tiieto plstove mi teda moc pre vacsie deti nepridu moc bezpecne