Spokojnosť s detskou kuchynkou Little Dutch
Ahojte , máte niektorá doma detskú kuchynku od značky Little dutch pre dieťatko ? Ste s ňou spokojné ? Či je dostačujúca a kvalitná .. ďakujem za skúsenosti 🙂
Fakt úplne v pohode aj tá z Lidla, nedala by som toľko peňazí, keď sa s tým ani moc dieťa nepohrá 🙂
sestra ju kupovala malej, ale vobec sa s nou nehrala 😂 vies co, potom aj olutovala, ze kupovali taku drahu. no a to potom za povodnu cenu nepredas ani keby co bolo 🙂 aj keby bola fungl nova. takze radsej by som lacnejsie verzie pozerala.
My ju mame dcéra sa v nej hráva každý deň (má ju od 1. roka teraz má 3) je to krásna dizajnovka do izby poviem pravdu že sú aj lepšie kuchynky napr ikea ale mne sa najviac páčila práve ta Little dutch jedine čo mne vadí že je nižšia ale aj tak by som ju kúpila znovu keby musím lebo nám sa proste do detskej veľmi hodi a mame toho veľa od LD takze farebne to všetko pekne ladí 😅
My ju mame dcéra sa v nej hráva každý deň (má ju od 1. roka teraz má 3) je to krásna dizajnovka do izby poviem pravdu že sú aj lepšie kuchynky napr ikea ale mne sa najviac páčila práve ta Little dutch jedine čo mne vadí že je nižšia ale aj tak by som ju kúpila znovu keby musím lebo nám sa proste do detskej veľmi hodi a mame toho veľa od LD takze farebne to všetko pekne ladí 😅
@naomimel no to je to že ona má polovicu izby od LD 🙈😅
@naomimel no to je to že ona má polovicu izby od LD 🙈😅
@kuriatko77
ved kup a uvidis. Nas sa krasne hra s "kuchynkou" uz od 1 roka. Bol to prazdy regal s miestom pre 4 boxy. tam varil piekol miesal krasa to bola.
Potom ked uz som vedela, ze je nadseny kuchar, kupili sme z ikei. Ma 5,5 roka a "vari" stale velmi rad 😃. Uz sa pridal aj heho 2 rocny brat a polrocnej sestre uz dali panvice do ruky a paradbe s nimi uz trieska o zem 😁. Za mna jedna z naj investicii. Tu LD som tiez chcela. No vtedy dali tu i ikei do akcie, tak vyhrala 😂

@kuriatko77 úplne predražená. Mali sme kuchynku z lidla, neskôr z Dracika a boli super