icon

Sú Cherek rukávníky lepšie ako obyčajné?

21021996
30. jún 2025

Dobry den, ke velky rozdiel medzi rukavnikmi obycajnymi za 5e a za 20? Nechcem vyhadzovat na jednu dovolenku na cherek ked si ich moj vymyselnik vobec da

patus_2
30. jún 2025

@21021996 ja som dávala obyčajne a poslúžili. Dieťa som nikdy samé nenechávala, tak ak by aj "sfucali" tak som bola tak a nič sa nestalo. Ak sa dalo, tak väčšinu času bol aj tak bez, lebo som chcela, aby sa naučil plávať. A išlo to aj bez drahých rukavnikov, ktorý majú možno dobrú myšlienku, ale kvôli jednej dovolenke by som ich určite nekupovala.

viestta
30. jún 2025

Obycajne aj ked nesfucia, nefrzia dieta v bezpecnej polohe s hlavou nad vodou.

hanka_87
30. jún 2025

@21021996 najprv sme používali obyčajné, nechcel to , lebo nedrží poriadne nad vodou. Sme kúpili Cherek a poriadne držalo nad vodou bol šťastný. Neskôr sme predali cez modry konik.

eternity24
30. jún 2025

@21021996 rozdiel je ten, že cherek ale aj iné znacky im podobne majú vnútri rukávnikov-kolies ešte ďalšie kolesa, ktoré sa nikdy nevyfucia. Čiže keď rukavnik začne fucat, majú tieto ešte záložný zdroj v sebe, ktorý drzi dieťa nad hladinou… Moja dcéra ma tiež tento druh, ale nie cherek, nejaká značka na R…

vkatush
30. jún 2025

Môj miluje cherek. Prvé 2-3 razy sa mu nepáčilo, musel si na ne zvyknúť, teraz ich má každý deň.
Za mňa najväčší plus je bezpečnosť, že majú v sebe "druhú vrstvu", ak by sa náhodou začali sfukovať. A pekne sa s nimi naučil kopať (plávať).
Má ich druhú sezónu a držia, bez prasknutia, problémov.

janka_266
1. júl 2025

@21021996 cherek, keď sa im nič nestane, v pohode predáte ešte aj tento rok za skoro plnú cenu