icon

Sú minecraft magnetické kocky vhodné pre 9-ročného chlapca?

luckuz
1. nov 2025

Ahojte. Má niekto skúsenosť s minecraft magnetickými kockami? Oplatia sa? Sú vhodné pre 9 ročného chalana? Ktorú konkrétne odporúčate? Tak aby sa z toho dali rôzne veci skladať. Ďakujem za názory a odporúčania.

lucioques
1. nov 2025

Je to úplne skvelé.

luckuz
autor
1. nov 2025
@lucioques

Je to úplne skvelé.

@lucioques ktorú sadu máte konkretne? Je ich veľa a netušim ktorú vybrať. 9ročný sa s tým ešte prehrá?

zafi
1. nov 2025

pripnem sa, syn by tiež chcel také kocky

mirola
2. nov 2025

aj ja, co to je? mate link?

mon895
2. nov 2025

Ja som objednavala z temu viac sad. Syn ma 8 rokov a je to jedna z tych oblubenejsich hraciek. Pri objednavani podla mna treba dat pozor aby tam boli len kocky - objednala som sadu kde boli aj postavicky a tam tych kociek bolo malo lebo kazdy mec bol za 1ks dielu 😅

mirola
2. nov 2025
@mon895

Ja som objednavala z temu viac sad. Syn ma 8 rokov a je to jedna z tych oblubenejsich hraciek. Pri objednavani podla mna treba dat pozor aby tam boli len kocky - objednala som sadu kde boli aj postavicky a tam tych kociek bolo malo lebo kazdy mec bol za 1ks dielu 😅

@mon895 pozerala som to teraz na temu, a je ich tam velmi vela, ludia sa vsak stazuju, ze ten magnet je velmi slaby, ze to nie su magneticke kocky, ale plastove kocky s magnetom, mas aj ty take? ktore si ty obednavala? dakujem za tip

mon895
2. nov 2025
@mirola

@mon895 pozerala som to teraz na temu, a je ich tam velmi vela, ludia sa vsak stazuju, ze ten magnet je velmi slaby, ze to nie su magneticke kocky, ale plastove kocky s magnetom, mas aj ty take? ktore si ty obednavala? dakujem za tip

@mirola ano su to plastove kocky a vnutri magnet. Ale nemyslim si ze to su len tie z temu znami maju objednane zo slovenska podstatne drahsie a su presne take iste. Ale v pohode s nimi stavia ma ich uz cez pol roka a uplne bez problemov. A to mu aj velakrat popadali radost robia velku. Aj som ti chcela poslat link ake mame ale uz nie je aktivny

luckuz
autor
2. nov 2025

Ďakujem. Popozerám. Z temu som moc nechcela. Majú ich aj na allegre. Tiež rôzne sady.

lucioques
2. nov 2025
@luckuz

@lucioques ktorú sadu máte konkretne? Je ich veľa a netušim ktorú vybrať. 9ročný sa s tým ešte prehrá?

@luckuz akúkoľvek.. minecraft ako minecraft tam možno budú iba iné kocky

luckuz
autor
2. nov 2025

Baby a koľko kusov kociek stačí, aby sa dalo z toho skladať viac rôznych vecí? Vôbec nemám predstavu

janarad
8. nov 2025
@luckuz

Baby a koľko kusov kociek stačí, aby sa dalo z toho skladať viac rôznych vecí? Vôbec nemám predstavu

@luckuz nam akurát prisli z Temu. Ja som objednala 300 kusov keďže su dvaja a aby toho mali viacej.

luckuz
autor
11. nov 2025
@janarad

@luckuz nam akurát prisli z Temu. Ja som objednala 300 kusov keďže su dvaja a aby toho mali viacej.

@janarad tiež sme z temu objednali 300ks. Čakam čo príde.