Sú minecraft magnetické kocky vhodné pre 9-ročného chlapca?
Ahojte. Má niekto skúsenosť s minecraft magnetickými kockami? Oplatia sa? Sú vhodné pre 9 ročného chalana? Ktorú konkrétne odporúčate? Tak aby sa z toho dali rôzne veci skladať. Ďakujem za názory a odporúčania.
pripnem sa, syn by tiež chcel také kocky
aj ja, co to je? mate link?
Ja som objednavala z temu viac sad. Syn ma 8 rokov a je to jedna z tych oblubenejsich hraciek. Pri objednavani podla mna treba dat pozor aby tam boli len kocky - objednala som sadu kde boli aj postavicky a tam tych kociek bolo malo lebo kazdy mec bol za 1ks dielu 😅
Ja som objednavala z temu viac sad. Syn ma 8 rokov a je to jedna z tych oblubenejsich hraciek. Pri objednavani podla mna treba dat pozor aby tam boli len kocky - objednala som sadu kde boli aj postavicky a tam tych kociek bolo malo lebo kazdy mec bol za 1ks dielu 😅
@mon895 pozerala som to teraz na temu, a je ich tam velmi vela, ludia sa vsak stazuju, ze ten magnet je velmi slaby, ze to nie su magneticke kocky, ale plastove kocky s magnetom, mas aj ty take? ktore si ty obednavala? dakujem za tip
@mon895 pozerala som to teraz na temu, a je ich tam velmi vela, ludia sa vsak stazuju, ze ten magnet je velmi slaby, ze to nie su magneticke kocky, ale plastove kocky s magnetom, mas aj ty take? ktore si ty obednavala? dakujem za tip
@mirola ano su to plastove kocky a vnutri magnet. Ale nemyslim si ze to su len tie z temu znami maju objednane zo slovenska podstatne drahsie a su presne take iste. Ale v pohode s nimi stavia ma ich uz cez pol roka a uplne bez problemov. A to mu aj velakrat popadali radost robia velku. Aj som ti chcela poslat link ake mame ale uz nie je aktivny
Ďakujem. Popozerám. Z temu som moc nechcela. Majú ich aj na allegre. Tiež rôzne sady.
Baby a koľko kusov kociek stačí, aby sa dalo z toho skladať viac rôznych vecí? Vôbec nemám predstavu

Je to úplne skvelé.