icon

Trampolína Marimex

barbora59
18. mar 2015

Mate prosim niekto doma?

Strana
z2
sisi0211
21. mar 2015

Mna by tiez zaujimala trampolina Marimex. Mate s nou niekto skusenosti? Chceli by sme priemer 183 cm, ale vsimla som si, ze vraj ma len 3! tyce? Na fotke vsak ich je 6 v inzeratoch. Viete niekto poradit? Vopred vdaka...

barbora59
autor
21. mar 2015

viesco maju ju vystavenu pred kikou.. nakoniec som objednala z insportline.. uvidime pride v podnelok. 183 nieje malo?

barbora59
autor
21. mar 2015
lucia80
21. mar 2015

my máme túto http://www.marimex.sk/trampolina-marimex-305-cm/ je výborná, pevná, sieť je vnútorná, takže dieťa neskočí na tie struny (tie sú zvonku) a sieť je upevnená nie gumičkami, ale na takej obruči a je to pevnejšie. Presne takúto sme hľadali, takže ja odporúčam. A nohy má tak ako na obrázku, 3 nohy do U .

sisi0211
21. mar 2015

@barbora59 dakujem za odpoved. Toto na fotke je ale 183 cm??? Nemozem kupit vacsiu kvoli prietoru. Nemam tolko rovnej plochy na zahrade - pozemok vo svahu :-P

sisi0211
21. mar 2015

@lucia80 ano, nohy ma 3 aj 183-ka ale o tyciach pise len 3, co sa mi zda malo. A ako vam drzi sietka a obruc? Obruc sa neskrila a sietka sa netrha?

barbora59
autor
21. mar 2015

@sisi0211 vieco neviem kolkatka je na foto:(

barbora59
autor
21. mar 2015

teraz normalne rozmyslam - objednala som 305 ci to nieje pre 1-2 deti zbytocna krava na terase

sisi0211
21. mar 2015

@barbora59 hm, ak mas dost velku terasu tak to je super. Aspon budu moct skakat aj spolu bez obmedzovania sa. Ja som pozerala po 244-ke ale aj ta je moc na nasu terasu, len by sme ju obchadzali a mame 1 dieta, takze preto rozmyslam o mensej, ale tuto znacku som videla len v Hornbachu a najmensia bola 244.

barbora59
autor
21. mar 2015

viesco terasa je siroka 360 a dlhaaa ani neviem ale dlha. sedenie gril zahradny dom a tramposka pribudne. na travu ju asi nedam lebo ten pozemok je taky kadejaky. a zle by sa mi asi kosilo.

sisi0211
21. mar 2015

No to mas dobre. Lepsie ju dat na uplne rovnu plochu. Ja este prave rozmyslam, ze ju dam na travnik, hoci je taky nie uplne rovny ale trampolinu by sme dostali do vodorovnej plochy aj tymi ukotviacimi hacikmi co sa k tomu zvlast dokupuju. Len to by bola trampolina dost na ociach a lakalo by to asi celu ulicu deti 😀 😎 😝

lucia80
22. mar 2015

@sisi0211 http://www.marimex.sk/trampolina-marimex-183-cm/ na obrázku vyzerá presne ako 305-ka, neviem ktoré tyče myslíš že má 3. My sme ju kúpili minulý rok a sieťka sa netrhá a obruč drží tiež dobre. Máme 3 deti (10,4,2).

barbora59
autor
22. mar 2015

@lucia80 skladate trampolinu na zimu?

lucia80
22. mar 2015

@barbora59 áno, zložili sme ju, ale myslím že len čiastočne, tak, aby sa zmestila babke na chalupy. vonku sme nenechali nič.

lucia80
22. mar 2015

@barbora59 u svokry ale čo máme, tak tá bola vonku celú zimu. a videla som aj u niektorých, že len tá konštrukcia im zostala vonku a zvyšok schovali.

katarinnak
22. mar 2015

Ahojte, viete poradiť ci nehrozí pri väčšom vetre že tu trampolínu prevráti ked je postavená na dlažbe na terase? My mame byt s terasou na prízemí a niesom si istá ci to stojí pevne? Dakujem

barbora59
autor
22. mar 2015

uz mam tak zasekanu garaz ze neviem kam by som to dala. sused ma tuto marimex a vsimla som si ze zlozil akurat siet a skakaciu cast zakryl hrubym igelitom

barbora59
autor
22. mar 2015

@katarinnak tazko povedat ale to uz by muselo ako fukat.. skor nie

sisi0211
20. apr 2015

Ahojte, kupili sme Marimex 244 cm. Som z nej ale mierne sklamana.
1. Navod na montaz katastrofa - poprelepovane
2. Muzovi sa 2 skrutky znicili pri montazi, takze musel jeden stlp zatial len lepiacou paskou pripevnit a musi kupit nove skrutky.
3. Napis Marimex je na skakacej ploche akoby zcasti zmazany a akoby nebol uplne vyschnuty ked sa skladala skakacia plocha do krabice a po skakacej ploche su biele flaky od farby

sisi0211
20. apr 2015

Ahojte, kupili sme Marimex 244 cm. Som z nej ale mierne sklamana.
1. Navod na montaz katastrofa - poprelepovane
2. Muzovi sa 2 skrutky znicili pri montazi, takze musel jeden stlp zatial len lepiacou paskou pripevnit a musi kupit nove skrutky.
3. Napis Marimex je na skakacej ploche akoby zcasti zmazany a akoby nebol uplne vyschnuty ked sa skladala skakacia plocha do krabice a po skakacej ploche su biele flaky od farby

barbora59
autor
20. apr 2015

Nakoniec sme kupili trampolinu Insportline , som velmi spokojna. Priplatili sme si 45€ za montaz a dalsi den nam z obchodu aj volali ci sme boli s montazou spokojni.

barbora59
autor
20. apr 2015

305 cn

barbora59
autor
20. apr 2015

@sisi0211 nechces ju radsej vratit?

sisi0211
20. apr 2015

@barbora59
Uff, neviem si predstavit vratenie 47 kg-ej trampoliny, platenie postovneho a muz by ma asi .... keby ju musel rozmontovat. 😕 😠
Ja som ju chcela kvoli tomu, lebo je siet vo vnutry a ta obruc tiez dobre drzi siet - siet nepada ani po rokoch.
Mala som vyborne recenzie od kamaratky, ktora tuto trampolinu ma.
Nechame si ju, skrutky kupime a tu farbu ozeliem ☹
Recenziu ale do Marimexu poslem.
Mozno sem hodim zajtra foto 😉

erikabv
14. apr 2016

@sisi0211
ahoj, ako si spokojna s vasou trampolinou od marimex, prosim ta? Aky mali pristup po tvojej negativnej recenzii? Zabezpecili ti nahradne skrutky? Dakujem za odpoved! 🙂

sisi0211
14. apr 2016

@erikabv Ahoj, napokon som to neriesila. S trampolinou sme max spokojni. Nemam ziadne vyhrady. Som rada, ze sme vybrali trampolinu so sietkou vo vnutry. Na zimu sme ju celu zlozili, zatial este nie je postavena.

lakocinka4
16. mar 2017

@lucia80 este stale ste s trampolinou spokojna? Zvazujeme kupu tej istej, tak sa pytam 🙂

ladyan
16. mar 2017

My máme trampolínu od tejto značky už stvrta sezona to teraz bude, mam tu 457cm a uplna pohodička, neviem si vy nachvalit, inak ta kruhova konstrukcia, je poskladana cely rok na dvore skladame len sietku a skakaciu plochu. za nas urcite odporucam.

lakocinka4
16. mar 2017

@ladyan dakujem za info. My objedname tu 305 cm, vacsia sa nam zial nezmesti 🙂 takze idem smelo objednat 😀

haimi
13. júl 2017

@lakocinka4 aj ja plánujem kupit 305cm, ako si spokojná?

Strana
z2