icon

Trihorse Jumbo - skúsenosti

17. nov 2021

Chcel by som skoro 1 a pol rocnemu synovcovi kupit tuto hracku, jedine co sa bojim ze by sa mohla prevratit na neho a ublizit. Mate s nou niekto skusenosti? Dakujem

maximilie
17. nov 2021

Ahoj. Prevrátit sa nemôže. Teda....vždy treba dávať pozor, ved aj obývačkova stena sa dá prevratit, pokiaľ nie je prisrubovana😀
Podľa mňa je to blbosť. Dcéra si raz za čas 2x hodí lopticku q koniec. Už som jej to aj odložila, po 2tyzdnoch vytiahla a to isté... skôr sa bude hrať s tymi gulickami. Takže za mňa to boli dosť drahé drevené gulicky na hranie.
1,5r by som skôr nejaké duplo, odrazadlo, hojdaci koník, ...neviem co doma už ma/nemá. Alebo ten aktivity stolik si tiež veľmi chvália- keď chceš niečo hodnotnejsie...

shallimar
17. nov 2021

My to síce nemáme, ale boli sme u známych, ktorí to majú a teda ani jedného môjho syna to nebavilo. Mladší mal vtedy 1,5 roka. Bola to snáď jediná hračka, z ktorou sa vôbec nehrali.

My sme miesto toho kúpili gulodrahu Duplo. To si vedia postávať každý deň inak. Prípadne z toho robia nakladače rampy pre vláčik a podobne.

autor
17. nov 2021

@maximilie aky stolik konkretne?

maximilie
17. nov 2021

Niečo také
https://www.perinbaba.sk/hovoriaci-a-hrajuci-in...

Sú aj drevené, rôzne, treba googlit

maximilie
17. nov 2021

Ta gulockova draha je podľa mňa pre 1,5r ešte skoro. Známi to tiež majú, perfektná hračka, vedia sa s tým vyhrať dlho, ale majú 4r a 8r

shallimar
17. nov 2021

Áno niečo také, ja som kúpila ďaleko lacnejšie a viac kusov z Aliexpressu. A spojili to s duplom, čo už majú doma.

Nemyslím si, že je skoro, môj mladší sa začal s duplom hrať, keď mal 1,5 roka. V januári bude mať dva a vie si skladať Duplo. A s gulodrahou sa ozaj zabaví.

Foto je z Aliexpressu.

autor
17. nov 2021

Take stoliky uz ma ta draha vyzera dobre len sa bojim z aliexpresu bezpecnosti