icon

Výber hracej podložky pre deti

2. máj 2025

Ahojte žienky,
Práve vyberáme hraciu podložku pre syna a
potrebovala by som vyskladať asi z troch podloziek jednu 🤣 lebo každá spĺňa niečo čo nám pasuje a zvyšok nie ( rozmery, vzor, hrúbka ..) tak ako tak sme vybrali túto.
Chcem sa spýtať, ma ju niekto ? Ako ste s ňou spokojne ? Popripade môžte poslať fotky z “terénu” ?
Ak máte nejaké skúsenosti aj s inými podlozkami kľudne dajte typ a skúsenosti, ešte som pozerala stránku top fit …ďakujem vám 🫶🏼

Výber hracej podložky pre deti
janetinka27
2. máj 2025

Ahoj, mame tiez penovu podlozku, ale zatial sluzi ako makky podklad, nie na hru samotnu.na hru sa nam osvedcila skor hrazdicka, my sme mali kruhovu s 2 prekrizenymi ramenami, na ktore sa vesali rozne hracky.hracky som obmienala a ficali sme na nej cca od necelych 3 mesiacov do konca siedmeho, kym babo zacalo stvornozkovat

luciferka93
2. máj 2025

Mame ju len od Milly Mally a iný vzor, za mňa TOP už ju máme 3 roky a stále je ako nová, presúvame ju aj do obývačky z detskej. A je super ze je obojstranná, meníme podľa toho či sa na nej hra menší alebo starší po cestičke s autickami 😃 dobre sa aj utiera

miskamisiq
2. máj 2025

My sme pri synovy využili túto na maximum 🙂

https://www.darcekovy-raj.sk/hracie-podlozky/89...

simona92101
2. máj 2025

Mame presne tu na obrazku a je fantasticka,prezila 3 deti,je super hruba,pevna

lucia13022023
2. máj 2025

My sme mali z noela, lebo som pozerala aj takú podlozku aby sa mi hodila do bytu a páčila sa mi😁 na topfit boi všetky škaredé, no sú tiež dobre. No a teda noelo malo aj peknú aj dobru, syn sa na nej vyhral až až a bola bez skrabaca a známok používania.

autor
2. máj 2025
@simona92101

Mame presne tu na obrazku a je fantasticka,prezila 3 deti,je super hruba,pevna

@simona92101 a prosím ta neposúva sa na podlahe svojvoľne ? Či drží ? Ďakujem 🙂

miriamzba
2. máj 2025

Ja mám Zopa cirkus, tú najvacsiu, presne 17mes ju máme, a som mega spokojná.

ellaanna
3. máj 2025

Ja mám Lalalu malé mesto.
Kempingovú skladaciu mal syn,využívaná naozaj 3,5 roka vkuse, pri mladšej som ju vytiahla znova a používame ju teraz na záhrade a dnu sme si kúpili tiež z tej značky Lalalu, avšak klasickú, tá bola zrolovaná,plus je hrubšia. Spokojná som s oboma.

simona92101
3. máj 2025

Vobec sa neposuva,mame tu 2cm,cize hruba a tazsia.ja na nej aj cvicim 🙈🤣 mame aj taku obycajnu skladaciu a to je katastrofa,smyka sa,sklbe

autor
4. máj 2025
@simona92101

Vobec sa neposuva,mame tu 2cm,cize hruba a tazsia.ja na nej aj cvicim 🙈🤣 mame aj taku obycajnu skladaciu a to je katastrofa,smyka sa,sklbe

@simona92101 ďakujem a môžeš poslať fotku z “ terénu “ ako vyzerajú obe strany reálne ? Ak nie úplne chápem 🙌🏻 ďakujem bojím sa toho že príde nie poskladaná ale zrolovana ako koberec ,že či po stranách sa nebude nadvihovat a podobne

simona92101
4. máj 2025

Poskladana logicky nepride,kedze je hruba 2cm,pride zrolovana ako koberec.keby ju zlozili tak sa zlomi...staci na 1 den po stranach zatazit a na druhy den pekne drzi.
Obrazok je ako na fotke.

simona92101
4. máj 2025