icon

Aké sú najlepšie hry na Playstation?

4. jan 2025

Aké hry hravate na playstation?

13uzivatelka11
4. jan 2025

Spyro a crash 😅 s mužom sme hrávali aj diablo, ale už na to nie je čas, keď syn záspava od 21:15 a neskôr.. Muž má teraz rozohraty fenyx rasing, ale nehravame dáko často... Ja som mala rada ešte uncharted

nacomeno2
4. jan 2025

It takes two, fajn koopertivna hra, len niekedy vyžaduje pevné nervy 😁

punka24
28. apr 2025

Sackboy the big adventure... Manžel ja aj syn sme ju spoločne hrali... Pekná hra pre deti aj rodičov...
Z tých detskejších odporúčam aj Gigantosaurus - je pre detičky ale ruku na srdce, prešla som ju so synom (5r.) už 5 krát... 😅
Spyro trilógia, crash bandicoot trilógia + autá + ďalšie mimo trilógie + už dlhšie čo vyšla 4ka, Ice Age Scrat's nutty adventure, Fall guys...
Manžel hral aj Bloodborne - nič pre začiatočníkov, extra náročné 😅, The Last of Us, Detroit become human - tie ľahšie... Záleží na preferenciách... Je toho veľa... 😁

punka24
28. apr 2025

A ešte čo nás pohltilo všetkých doma je hra MediEvil... Ako bonus aj s českým dabingom, ktorý je fakt skvelý... Kto si zahrá neoľutuje... 😁

svokrinjazykmonika
28. apr 2025

The last of us 1 a 2, uncharted 1-5, metro séria, Spiderman, crash, farcry 3-6, concrete genie, Detroit become human, resident evil, got of war, until dawn, zaklínač, plague tale, cyberpunk, stray. Teraz som si pustila days gone remaster. A už ma viac nenapadne čo som hrala