Aké sú najlepšie hry na Playstation?
Aké hry hravate na playstation?
It takes two, fajn koopertivna hra, len niekedy vyžaduje pevné nervy 😁
Sackboy the big adventure... Manžel ja aj syn sme ju spoločne hrali... Pekná hra pre deti aj rodičov...
Z tých detskejších odporúčam aj Gigantosaurus - je pre detičky ale ruku na srdce, prešla som ju so synom (5r.) už 5 krát... 😅
Spyro trilógia, crash bandicoot trilógia + autá + ďalšie mimo trilógie + už dlhšie čo vyšla 4ka, Ice Age Scrat's nutty adventure, Fall guys...
Manžel hral aj Bloodborne - nič pre začiatočníkov, extra náročné 😅, The Last of Us, Detroit become human - tie ľahšie... Záleží na preferenciách... Je toho veľa... 😁
A ešte čo nás pohltilo všetkých doma je hra MediEvil... Ako bonus aj s českým dabingom, ktorý je fakt skvelý... Kto si zahrá neoľutuje... 😁
The last of us 1 a 2, uncharted 1-5, metro séria, Spiderman, crash, farcry 3-6, concrete genie, Detroit become human, resident evil, got of war, until dawn, zaklínač, plague tale, cyberpunk, stray. Teraz som si pustila days gone remaster. A už ma viac nenapadne čo som hrala

Spyro a crash 😅 s mužom sme hrávali aj diablo, ale už na to nie je čas, keď syn záspava od 21:15 a neskôr.. Muž má teraz rozohraty fenyx rasing, ale nehravame dáko často... Ja som mala rada ešte uncharted