Ako vybrať dámsky bicykel do 400 EUR?
Ahojte, viete mi poradiť bicykel pre ženu, nič náročné, na bicyklovanie po obci, meste? Cca do 400€ ? Ešte mi prosim poraďte, ako vybrať veľkosť, mám 177 cm. Ďakujem
@simik22 skus najprv definovat typ bicykla (kam, po akych povrchoch na nom prevazne budes jazdit) a ci si skor sportovy, alebo mestsky (damsky) typ. Ide o to, ci ti radit napr. trekingove/cross, alebo damske mestske bicykle (holandskeho typu, mavaju aj "nakupny" kosik vpredu). Ide aj o typ ramu - trekingove/crossove bicykle sa vyrabaju aj s damskym ramom (bez hornej vysokej "rurky") pre lahsie nasadanie/vysadanie damskeho typu zien.
Co sa tyka velkosti (ramu) bicykla, pre tvoju vysku zodpoveda velkost ramu cca 19" az 20" (palcov), ale to je idealne vyspecifikovat resp. vyskusat osobne na vybratom modeli bicykla (niektori vyrobcovia znacia velkosti ramov len S, M, L, XL. Pre teba teda cca L.
@madeincssr ďakujem krásne za odpoved, určite skôr mestský, ale nechcem taký typ s s košikom 🙂
@madeincssr ďakujem krásne za odpoved, určite skôr mestský, ale nechcem taký typ s s košikom 🙂
@simik22 pozri CTM Stefi napr
Pozri CTM, mame viacere a spokojnosť.. a v tejto cene, ak mas blizko decathlon, tak si chod mozno skusit aj tam..
dcere sme nedavno kupili damsky ctm trekingovy do 400eur. pozri na nete.
Ja som si na tieto účely kúpila Kenzel stroller
Scott je celkom fajn
@simik22 prve by som popozeral v dobrej vacsej cyklopredajni (vela bajkov na sklade/v predajni), kde predavaju slovenske bicykle CTM (zorientoval sa v moznostiach a cenach) a v Decathlone, lebo rozpocet nie je vysoky.
...a mozno pokukaj aj bazarove portaly, kde do vyhladavania mozes zadat: bicykel damsk "ako nov" a uvidis, ci ta nieco neinspiruje.

@simik22 skus najprv definovat typ bicykla (kam, po akych povrchoch na nom prevazne budes jazdit) a ci si skor sportovy, alebo mestsky (damsky) typ. Ide o to, ci ti radit napr. trekingove/cross, alebo damske mestske bicykle (holandskeho typu, mavaju aj "nakupny" kosik vpredu). Ide aj o typ ramu - trekingove/crossove bicykle sa vyrabaju aj s damskym ramom (bez hornej vysokej "rurky") pre lahsie nasadanie/vysadanie damskeho typu zien.
Co sa tyka velkosti (ramu) bicykla, pre tvoju vysku zodpoveda velkost ramu cca 19" az 20" (palcov), ale to je idealne vyspecifikovat resp. vyskusat osobne na vybratom modeli bicykla (niektori vyrobcovia znacia velkosti ramov len S, M, L, XL. Pre teba teda cca L.