icon

Aký ľahký bicykel do mesta s dvoma sedačkami?

dettilv
30. jan 2025

Poraďte prosím ľahký bicykel do mesta. 2deti budem musieť mať v sedacksch tak nech ide aspoň ľahko 😀vdaka

madeincssr
30. jan 2025

@dettilv dieta vpredu aj vzadu? Uff, ten bajk potom nemoze byt nejaky celkom odlahceny sportak. Bud tie damske holandskeho typu (len vyzeraju retro, inak su moderne, ale drahsie), alebo nejaky trekingovy/crossovy plus doplnit kvalitne blatniky (vhodny velkostou pre teba a dve detske sedacky), alebo potom radsej ebajk (drahe, tazsie, ale rychle a/alebo menej unavne - stupania nevadia). Pre nadadanie/zosadanie s dvomi detmi asi radsej s damskym ramom (nie s "rurkou" privysoko).
A u vsetkych hrozi ukradnutie, cize poriadny zamok (alebo aj dva) a zamykat o nieco.
Zajdi do velkej bajkovej predajne (hoci aj ako vylet) a popozeraj)ohmataj si ponuku.

lucik194
30. jan 2025

nepises ake stare su deti

druha vec,zabudni na odlahceny bike, ten 2 sedacky a teba neodnesie.

takze dufam, ze namas 45 kil lebo ich proste neodnesies

osobne kvoli bezpecnosti idem do vozika za bike, pre dve deti , urcite nie dve sedacky. najprv budes davat zadne dieta, pripnut ho, mat oprete. potom nasadnut ty a potom predne dieta. ..... strasny pruser.

kup cyklovozik

majlo1234
30. jan 2025

Elektro bajk a cyklovozik asi bude najviac schodne riesenie. Aj ja sa chystam

dettilv
autor
30. jan 2025

No ja mám 65kg, 3rocna vzadu a ročná vpredu. Rozmýšľam ako najjednoduchšie nosiť staršiu do škôlky keď už nebude veľká zima. Moc sa mi nechce kvôli tomu vytahovay auto

lol2219
30. jan 2025

@dettilv kup si cyklovozik, je aj pre 2 deti, je to na nezaplatenie 🙂
Takto so sedackou vpredu aj vzadu by som ja osobne asi nesla

madeincssr
30. jan 2025

@dettilv a este vidavam jednu maminu jazdit na takej elektro-trojkolke, ze vzadu je to robustnejsi bajk a vpredu su dve kolesa a taka preglejkova debnicka na dve deti, ak som si to dobre vsimol. Su na tom zlati.

pralinka86
30. jan 2025

Starsia nemoze na kolobežke ci na svojom bicykli? Neviem aka zlozita je cesta..

dettilv
autor
30. jan 2025

No mohla by ísť na kolobežke, aj na bicykli len ona je taká že aj 10minutova cesta jej trvá aj pol hodinu. Stále stojíme lebo ona potrebuje pozrieť každy jeden kameň. Plus ak bude rozospata tak neviem ako by išla. Rozmýšľala som nad ciklovozikom len tá váha sa mi nepáči 🤭2deti plus ten vozík🤔

carduelis
31. jan 2025

Mala si uz niekedy dieta v sedacke za sebou? Ja mam horsky bicykel a ked chodim s 2r synom tak mam strach lebo to tazisko sa nenormalne posuva dozadu. A ked ho drzim rovno staci ze sa bicykel trochu zaknise a hned sa vychyluje na bok. Nemyslim si, ze zvladnes 2 deti, to bude velmi tazke a nebezpecne. Su “cyklovoziky” ktore vies aj tlacit, tzv kociare na behanie, alebo klasicky kociar so stupienkom, nasi si na nom vedeli aj sadnut.

lasona
31. jan 2025

Neviem si predstaviť mat 2 deti na bicykli...to je za mňa veľmi nebezpečné. Skôr ten vozík by som.. u nás pred domom autobus zachytil ženu s dieťaťom na bicykli. Dieťatko malo rok a neprežilo. Ani si nevieš predstaviť co bolo po ulici...bol to hrozný pohlad