icon

Diamanty ako darček pre hráčov hry 99 nights in the forest

majinka81
18. nov 2025

Ahojte,chcem darček pre synovca, ktorý si praje niečo ku tejto hre.Dajú sa kúpiť diamanty ako body do hry-velmi ich chce.Máte niekto skúsenosť?Videla som na Allegro,že to predávajú.
Ďakujem za info

anonym_c4a704
18. nov 2025

@majinka81 vies co... dietatu doprajeme takmer vsetko, ale toto sme zatrhli ze mega razne (teda ak su to take "doplnky do hry" (pay to win, respektive "in-game purchases")... Lebo ak ano, tak tomu nie je koniec a je to ako automaty... Proste nikdy nie je dost...
Chapem, ze to dieta chce, posunie ho to v hre, ale toto fakt by som sa bal... Radsej mu dovolit kupit dalsiu / novu hru na playstation / xbox / pc... nieco, co "ma hodnotu"...

majinka81
autor
24. nov 2025
@anonym_c4a704

@majinka81 vies co... dietatu doprajeme takmer vsetko, ale toto sme zatrhli ze mega razne (teda ak su to take "doplnky do hry" (pay to win, respektive "in-game purchases")... Lebo ak ano, tak tomu nie je koniec a je to ako automaty... Proste nikdy nie je dost...
Chapem, ze to dieta chce, posunie ho to v hre, ale toto fakt by som sa bal... Radsej mu dovolit kupit dalsiu / novu hru na playstation / xbox / pc... nieco, co "ma hodnotu"...

@anonym_c4a704 ahoj vieš čo dobrý postreh,už teraz sa mi zdá že je toho moc.ďakujem