icon

Hlbina verzus Človečina a iné konverzačné hry

raja007
28. dec 2025

Mám kúpenú konverzačnú hru Človečina, má u nás doma aj medzi kamarátmi úspech. Rada by som kúpila nejakú ďalšiu podobnú hru, ale bojím sa, že otázky sa budú opakovať, kdesi som počula, že napr. Hlbina má s Človečinou väčšinu otázok podobných.

Sú aj iné hry, napr. "Na kus reči", o tej ale neviem nič. Otázky k nahliadnutiu (ani pár ako príklad) nikde nie sú. V kníhkupectve sú hry zatavené v obale.

Máte niektorá viaceré takéto hry a viete ich porovnať a odporučiť mi?
(chcem iba univerzálne otázky, nie pre páry, nie detské a pod.).

zuzikak
28. dec 2025

ak by nevadili v anglictine skus pozriet temu - je ich tam vela a su tam aj ukazky.

vkatush
28. dec 2025

Ale veď na Albi vieš aj pozrieť,, ako tie kartičky vyzerajú.
Na kus reči sú fajn, ale my sme ich prešli za jeden večer, lebo my sa často o takých veciach bavíme, takže to nebolo pre nás nič nové.
A ako vyššie spomínali, na temu po anglicky sú rôzne varianty, napr Would you rather, Never have I ever,...

raja007
autor
28. dec 2025
@vkatush

Ale veď na Albi vieš aj pozrieť,, ako tie kartičky vyzerajú.
Na kus reči sú fajn, ale my sme ich prešli za jeden večer, lebo my sa často o takých veciach bavíme, takže to nebolo pre nás nič nové.
A ako vyššie spomínali, na temu po anglicky sú rôzne varianty, napr Would you rather, Never have I ever,...

@vkatush Diky, Albi pozriem. Karty z Temu mi nepomozu, polovica hracov nevie po anglicky a s nutnostou vsetko im prekladat by to bolo o nicom.