Je tento bicykel vhodný na cyklotrasy s deťmi?
Vie mi niekto poradit, ci je tento bicykel na bezne bicyklovanie s detmi po cyklotrasach, trave, luke ok?
Ale ak ti mozem poradit, je ich hodne na bazosi v inzercii. Da sa kupit pomaly za polovicu ceny a su to minimalne pouzivane biky.
@anonym_autor je bez blatníkov. Po daždi na mokrom je to problém budeš zafrkaná
@anonym_autor je bez blatníkov. Po daždi na mokrom je to problém budeš zafrkaná
@markusrasford ved blatniky si moze dokupit
@anonym_autor neviem aku mas výšku ale ja by som mozno sla do veľkosti kolies 29..
@markusrasford ved blatniky si moze dokupit
@belllinka dám za bicykel 600 e a ešte si mam doplnky dokúpiť?
Ja mám 183cm a chodím na stareh liberte z bazáru za 40€ s velkosťou 24-ky kolesá, a je pohodlnejšia na ergonómiu ako hociktorá ukrajina, favorit, sobi 20, eska, BMX a podobné. Odídem na tom aj do Nových Zámkov aj do Nitry a tak. Blatníky sú samozrejmosťť, košík mám v predu, tam viem dať veci a reprák, pustím hudbu a idem si pekne pomáličky.
@markusrasford ábo lebo je to horský, každý si prikúpi doplnky aké potrebuje. Ak by jej to vadilo, tak by si snáď vyberala nejaký mestský bicykel s komplet výbavou.
@markusrasford ábo lebo je to horský, každý si prikúpi doplnky aké potrebuje. Ak by jej to vadilo, tak by si snáď vyberala nejaký mestský bicykel s komplet výbavou.
@belllinka ja mam horský bicykel s blatníky kúpený.
@belllinka ty si dokúpiť ake uznáš za vhodne a autorku nechajme samú sa rozhodnúť. Ja som napisal moju skúsenosť s kúpou bicykla.
@belllinka ty si dokúpiť ake uznáš za vhodne a autorku nechajme samú sa rozhodnúť. Ja som napisal moju skúsenosť s kúpou bicykla.
@markusrasford no veď asi sa už rozhodla, keď si vyberá medzi horskými bicyklami bez doplnkov 🙂
@markusrasford je moj vysnivany.ruzovy😅😁
@markusrasford no veď asi sa už rozhodla, keď si vyberá medzi horskými bicyklami bez doplnkov 🙂
@belllinka skus sa jej opýtať možno ti odpovie. Fabulovat nema význam. Asi .....to je len tvoja fabulácia.
@markusrasford je moj vysnivany.ruzovy😅😁
@anonym_autor haha tiez som si podla farby vyberala😀za mna pekny
@markusrasford na horsky som si tiez dokupivala blatniky. Horske oredavaju bez blatnikov co som videla..po predajniach s bicyklami
@markusrasford A si predstav, ze ked si kupis bike za 10 000 eur, tak si k nemu musis dokupit aj pedale 😀
Skôr nejaký trekingový zvoľ

Priam idealny ;)