icon

Najlepší dámsky bicykel do 500 EUR

24. apr 2025

Ahojte zienky, tie čo obcasne jazdite na bicykloch, aku znacku/model odporucate? Hladam si bicykel, jazdit budem vacsinou na rovine, sem tam miernejsi teren (chcem jazdit s dcerou). Cenovo tak do 500eur, za kazdy tip budem vdacna 😊

Strana
z2
minenkaa
24. apr 2025

Chces horský,nejaký retro do mesta s košickom na nákupy

123kika1234
24. apr 2025

Ak mestský retro - romet 🙂

autor
24. apr 2025
@minenkaa

Chces horský,nejaký retro do mesta s košickom na nákupy

@minenkaa urcite horsky, pochybujem zeby retro zvladol nejaky teren 😁🙏

minenkaa
24. apr 2025

Ale zvládne po poli napríklad ak chces len chodiť

autor
24. apr 2025
@minenkaa

Ale zvládne po poli napríklad ak chces len chodiť

@minenkaa pole nie, skor luka, les 😊

minenkaa
24. apr 2025

Pozerám bajky a teda do 500€ som nenašla,myslím horské

veltraud
24. apr 2025

Ak chces rekreacne, tak decathlon je ok

minenkaa
24. apr 2025

Neskutočne drahé sú tie bajky,keď prides 200€tak už budes mať fajn bajk

janka_266
24. apr 2025

Decathlon, ale odporúčam krosový. Horský je zbytočne ťažký. Teraz mali dobre ceny aj v sportisime, len tam si ho neviete pozrieť naživo, len po objednaní. Ja mám meridu, a ide sa na ňom super.
Zvláda aj prašné cesty.

minenkaa
24. apr 2025
@janka_266

Decathlon, ale odporúčam krosový. Horský je zbytočne ťažký. Teraz mali dobre ceny aj v sportisime, len tam si ho neviete pozrieť naživo, len po objednaní. Ja mám meridu, a ide sa na ňom super.
Zvláda aj prašné cesty.

@janka_266 svioj horský bicykel zdvihneme v jednej ruke ,ono to nie o tom či Horký alebo cross a do 500€si fakt nemôžeš vyberať

done
24. apr 2025
zuzanita1609
24. apr 2025

Do 500e možno iba od Kelly,ale tiež sa to blíži ku hranici 600e. A aj keď som si povedala,že za bike nedám viac ako 1000, skončilo to pri 1700,ale neľutujem, pretože som spokojná s Ghost...ale človeka to musí držať,nie po pár mesiacoch ostane v garáži.

oblecenie99
24. apr 2025

Ja mám Kellys Vanity 30, a pozerám, že je do 450 eur. Ja s ním chodím síce po meste, zatiaľ som v prírode byť nestihla, ale za mňa super bicykel, úplne mi postačuje: https://bicyklesenec.sk/produkt/kellys-vanity-3...

zaphyra
24. apr 2025

Uprimne... Horsky mas zbytocny pokial nejdes nejaky tazsi teren. Navyse dobry horsky nezozenies do 500 eur ani vo sne. Pozeraj crossove bicykle. Horský by ta zbytocne brzdil pri klasickej ceste, prip cyklotrase.

vanilkovazmrzka
24. apr 2025

Vyber si nejaky krosovy, s kotucovymi brzdami. Zopar prevodov, netreba vela. Na znacke v tejto lacnej cenovej kategorii ani nezalezi, vyber si podla toho aky sa ti paci.

vanilkovazmrzka
24. apr 2025

Myslim ze krosovy je presne to co si ty predstavujes pod horskym 🙂

deedol
24. apr 2025

author horizon, ale nie je horsky

pasomnica
25. apr 2025

Ja mám z decathlonu za 400€

adeladulova
25. apr 2025

Ja mam značku kelys

btus
25. apr 2025

a ešte na bazoši nájdeš. Pozeraj Kellys, CTM, Scott, Merida. Brzdy kotúčové, predná vidlica nemusí byť odpružená, ale ak je, tak dobre. Daj si rozmedzie od 300-500. To už sú celkom slušné bicykle.

ibrunova
25. apr 2025

Kenzel stroller

slavomira236
25. apr 2025

Ja mam demu jazdin na nej 10 rokov denno denne vzdy chodim do mesta skoro vsade ak neprsi sj v zime ak nieje vela snehudo obchodu na biku a je ok.

autor
25. apr 2025

Dakujem baby, zatial mi padol do oka kellys vanity 30 a ctm charisma 3,0 🙏 len musim skusit ktory mi lepsie sadne

btus
25. apr 2025
done
25. apr 2025

Na občasné jazdenie po rovine aj v teréne ktorýkoľvek: Kellys SK, CTM SK, Dema SK, Kenzel SK, Author CZ, Rock Machine CZ, Kross PL, KTM AT, Ghost DE, Cube DE, Lapierre F, Scott USA, Specialized USA, Trek USA, Cannondale USA, Giant Taiwan, Merida Taiwan. Skôr vyberaj veľkosť rámu vzhľadom na svoju výšku, brzdy mechanické V alebo kotúčové hydraulické. Lacnejšie bicykle majú komponenty nižšej triedy, teda na rekreačné jazdenie, drahšie sú na náročné traily a zjazdy.

bibi33
25. apr 2025

v marci som kupovala- author unica 420€

Strana
z2