icon

Nová slovenská spoločenská hra Rally Expedition

taibr
16. feb 2026

Ahojte drahí spoluobčania 👋
Chcel by som sa s vami podeliť o môj projekt, na ktorom som pracoval dlhé mesiace.

Podarilo sa mi vytvoriť vlastnú spoločenskú hru Rally Expedition. Je to poctivý slovenský nápad pre všetkých, ktorí majú radi súťaženie a autá. Chcel som priniesť hru, ktorá je vizuálne pekná, jednoduchá na pochopenie (vhodná pre deti od 4 rokov), ale dostatočne napínavá až do cieľa. 🏁

Aktuálne beží kampaň na startlabe.sk o jej vydanie a budem vďačný za každú podporu alebo zdieľanie, aby sa hra dostala na stoly čo najviac rodín.

Pozrite si náš príbeh a hru v odkaze pod príspevkom. Ďakujem! 🙏
Ps: prikladám aj jednu recenziu od manželky motoristického redaktora:

"Dokonca aj manželka, ktorá bola skeptická voči “autickarskej” hre ocenila,
že je to fakt veľmi prijemné a výborne sa to hrá deťom."

https://www.startlab.sk/rallyexpedition/

FB: rally expedition

#nasprojekt #podporujmeslovenske #hry #darcek #rallyexpedition

matana2
16. feb 2026

@taibr ahoj. My hrame vela spolocenskych hier. Zaujima ma hlavne kde si si dal vytlacit hru? Pozeram ze pises ze je vyrobena na Slovensku.
Tiez mam jednu hru ktoru som chcela vydat a zaujima ma to.

taibr
autor
16. feb 2026
@matana2

@taibr ahoj. My hrame vela spolocenskych hier. Zaujima ma hlavne kde si si dal vytlacit hru? Pozeram ze pises ze je vyrobena na Slovensku.
Tiez mam jednu hru ktoru som chcela vydat a zaujima ma to.

@matana2 bolo to v reklamke v Nitre - Chillix bolo to na poslednu chvilu a pred vianocami a za to palec hore pre nich! 🙂

sanssa
17. feb 2026

@taibr spolocenske hry mame doma velmi radi, takze isto idem pozriet

guudy
17. feb 2026

@taibr za mna ako skuseneho hraca, je toto len vizualne pekna hra, ktora do herneho sveta neprinasa nic nove ani prevratne. Okamzite mi napadlo Clovece a Hady a rebriky. Rovnaky herny princip. Mozes sice namietat, ze v tvojej hre su aj karty, avsak v mnou spomenutych hrach sa tresty/odmeny aplikuju automaticky vdaka pravidlam. Este mala poznamka. Uvadzas, ze hra je vhodna od 4 rokov. Vzhladom na to, ze sucastou hry su karty s textom, mal by si predpokladat, ze vsetci hraci vedia citat. Cize spravne by mala byt hra od 7-8 rokov. No a ked si vyhladas hry pre tuto vekovu kategoriu, zistis, ze tam uz idu komplexnejsie a aj strategicke hry. Este sa mi nepaci, ze kombinujes dva rozne jazyky. Ked uz, tak spravit komplet anglicku a zvlast komplet slovensku verziu.
Za mna je teda tvoja hra len pre uplnych zaciatocnikov, pekna vizualom. Autickarska tema je podla mna strasne malo.