Zábavné hry pre dvojicu: Tipy na večer
Ahoj, rada by som s mužom zaviedla aspoň raz v týždni si spraviť taký večer že by sme hrali nejaké hry (nemyslím človeče a podobné, skôr niečo ako meno mesto, alebo ak sú aj iné zaujímavé doskové hry tak kľudne. ) Skúste mi poradiť. 🙂
Pozri si nejaké tipy na iHrysko.sk
Ale my zvykneme niektoré z Tipni si, Activity, Slovensko/Európa (ešte chcem kúpiť Svet), klasického žolíka, Hedbanz, Ženy vs Muži I a II, Party alias ženy vs muži,... A iné mi teraz nenapadá, musela by som ísť pozrieť, čo ešte doma máme 😂
No a samozrejme, úplne samostatná kategória je, keď chceš nejaké 18+ 😂
Na ihrysko.sk pouzi filter na hry pre 2. Neuvadzas, aky typ hier hladas, tak sa neda konkretne poradit.
@hildicapupu ďakujem ale to že chcem s mužom hrať hry neznamená že musia byť rovno 18+ 🙂
A aj muž má o také niečo záujem? Či je to len tvoja iniciatíva?
Ale aby som aj niečo poradila, tak scrabble je super hra.
Poznas svet, Mozgovna, Double, Timeline, rozne verzie V kocke, Desiatka, Logic a, samozrejme, klasika zolik a kocky (poker s kockami) 😀
Veľmi málo informácií. Ľudia budú vedieť lepšie poradiť, keď napíšeš viac - má muž nejaké skúsenosti s hrami? Koľko času ste ochotní venovať jednej hre? Ide ti vyslovene o kvízové hry, alebo privítaš aj niečo iné? Máte nejaké hobby, ku ktorému si tematicky vieš predstaviť hru? My najčastejšie z tých jednoduchších hrávame Terraforming Mars, čo je aj na dve hodiny, alebo Cascadia, čo je pre dvoch do pol hodiny, alebo rýchlovku Hive.

No ked s muzom tak by som mozno pozrela uz aj take hry 18+ 😀