Aké bolo vaše prvé kúpené alebo darované CD?
Ja spice girls - spice world😂
UKND
Ja teraz vážne premýšľam či sme vôbec mali doma nejaké origoš CD. Kazety áno ale CDčka vážne neviem 😃
Kontrafakt- Bozk na rozlúčku, potom Kontrafakt- Navždy, Moja Reč- Offline, Pil C- Hype
Prvé originálne cd cko ktoré som si kúpila sama bolo H16 - Kvalitny materiál. Nikdy na to nezabudnem
za mojich čias CD neboli,ja som si kupovala LP,ale prvú nepamätám,asi Peter Nagy
Ja som na radiu Ragtime vyhrala CD Vidiek, ale vymenila som ho s jedným známym za Nirvanu 😀
soundtrack the Commitments, doniesol mi kamoš z ameriky. platňu už nepamatám, možno vysockij
netuším. Asi SĽUK. Ale ja som mala predtým ešte kazety a LP. A to neviem, čo bolo . To už je tak dáááávno.
Pamatam si prvu platnu ktoru mi kamarat doniesol cez kamionistu zo zapadu a bola to platna michaela jacksona s original podpisom
CD myslím Blink 182, ale bolo napálené, no bola som najšťastnejší človek na svete.
@klotildabazarik New kids on the block, stalo 599 SK, chodila som tuším do 5. triedy ZŠ, rok 1991 asi
Prvé boli kazety, nie som si istá, asi Kopytovci, ale naisto viem, že album To the Faitfull Departed od Cranberries som si kúpila.
Natalia Oreiro a Thalia 😀 boli iba napalene 😭🤣

Cd nepamatam
Ale LP platnu elan a kazetu tublatanka